עבור לתוכן

בעיה - המחשב קורס פעם ביום או יומיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר...

טוב אז ככה,

המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים.

זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה).

אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כביכול תקין.

הוא גם מעלה הודעת שגיאה ומבקש לעשות סריקה אחר בעיות, אבל היא לא מראה כלום.

מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה קודם כל לפרמט את המחשב, התקנתי Windows 7 X64, זה לא עזר..

אחר כך חשבתי שיש בעיה עם אחד מכרטיסי הזכרון, אז הוצאתי כל פעם אחד מתוך הארבע שיש לי וזה גם לא עזר...

זה המפרט של המחשב:

מעבד Q6600, לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R, כרטיס מסך NVidia 8800GTS 512MB, דיסק קשיח 500GB של WD,

זכרון 1GB*4... של G.SKILL

זהו בעקרון, אם צריכים עוד פרטים אני אתן בכיף...

אני אודה לכם מאוד אם תכווינו אותי מה לעשות ואיך לאתר את הבעיה, הצעות לפתרון ואולי לאתר אם יש איזשהו רכיב פגום כדי שאוכל להחליפו.

אני פשוט לא רוצה לשים את המחשב בתיקון באיזושהי חנות ולקוות שאולי יצליחו לסדר ואולי גם יהרסו עוד כמה דברים על הדרך...

אז תודה ענקית מראש! :xyxthumbs:

פורסם

תשמע זה יכול להיות בגלל הרבה בעיות אולי הוא מתחמם יותר מידי ואין לך קירור מספיק.

אולי יש לך וירוס קודם כול אני ממליץ לך להוריד תוכנה לניקוי וירוסים תחפש פה בלינקיה ותנקה את המחשב אם לחץ אויר אתה יכול אפילו אם פן אם זה ימשיך תגיד.

פורסם

אני קודם כל חושד מאוד בזכרונות.

לפני הכל בטל כל OC שיש לך כדי לפסול אפשרות זו.

אנא הרץ MEMTEST דרך הBIOS ותראה אם יש הודעת שגיאה.

אם יש: מצאת את הבעייה, אם אין: נעבור לפריטים הבאים

הורד תוכנה כמו CORETEMP ובאמצעות תוכנת OCCT הרץ בדיקת מאמץ ותראה האם המעבד מתחמם על יתר המידה.

אם כן: יש לבדוק מה הבעייה בקירור, אם לא: נעבור לפריטים הבאים

וודא בBIOS כי הS.M.A.R.T לדיסק הקשיח עובד, על מנת וללדא שהדיסק לא פגום.

פורסם

תחליך בטריה של לוח אם

תנסה ספק כוח אחר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה :)

אפשר בבקשה מדריך ל-Memtest? זו תוכנה שצריך להוריד או אופציה מובנית ב-BIOS?

שוב תדה!

פורסם

תעזוב שטויות.

מחשב שלך נכבה - לא קורס !

פורסם

^^^ מה ההבדל??

פורסם

Ivan צודק לגמריי.

זה נשמע מאוד כמו בעייה בלוח האם.

נסה להחליף סוללה ולבדוק באמת עם ספק כוח אחר (למרות שאני לא חושב שספק כוח אחר יעזור במשהו, הסוללה אמורה לשמור על הנתונים)

אם זה לא שני אלה הייתי חושד בלוח אם עצמו.

פורסם

סוללה - לשמור נתונים

ספק - בשביל הכבוי פתאומי של מחשב

פורסם
  • מחבר

לא פסלתי אפשרות שצריך להחליף סוללה ללוח אם, אבל בכל זאת עשיתי בדיקת זכרון והוא מוצא כמה וכמה שגיאות.

אני לא כל כך מבין מה זה אומר ואיפה הוא שומר את התוצאות של הבדיקה... אני אשמח לעזרה...

לגבי ספק כוח,

יש לי ספק כוח טוב של CORSAIR ולא איזה משהו גנרי שעלול לעשות בעיות, אני ממש לא חושב שזו הבעיה...

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

יש לי ספק כוח טוב של CORSAIR ולא איזה משהו גנרי שעלול לעשות בעיות, אני ממש לא חושב שזו הבעיה...

תודה! :xyxthumbs:

מה אתה אומר זה שאוטו שלך מתכה בנסיעה אבל זה לא יחול להיות בעיה במנוע כי יש לך מנוע של מרצדס.

פורסם

א תחליף סוללה בלוח האם 14 שח

ב תבדוק זכרונות ברצף 3 -4 שעות

תחליף זכרונות על פי הצורך

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לינק לסוללה טובה ללוח אם? אין לי שמץ מה לקנות..

תודה!

פורסם

תעזוב שטויות.

מחשב שלך נכבה - לא קורס !

לא הבנתי, מה ההבדל בין קריסה לכיבוי?

פורסם
  • מחבר

היי, סורי שנעלמתי ככה לכמה ימים, עשיתי כמה דברים במטרה לפתור את הבעיה, אז ככה:

קודם כל, הוצאתי את כל ארבעת הזכרונות שיש לי, חיברתי כל אחד בנפרד והרצתי עליו MEMTEST, אכן היה אחד עם תקלה, הוצאתי אותו ונשארתי עם 3GB כרגע.

בנוסף יש לי עדיין את הבעיה עם השעה והתאריך, וה-CMOS checksum error.

למיטב הבנתי, צדקתם וזו אכן בעיה עם הסוללה של הלוח אם, שכנראה נגמרה.

אני ממש אודה לכם אם תמליצו לי על סוללה, מאיפה לקנות, איזה סוג וגם איזשהו מדריכון / סרטון להחלפת סוללה.

תודה ענקית! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים