עבור לתוכן

צריך עזרה עם לוח כתיבה אלקטרוני

Featured Replies

פורסם

שלום,

אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר).

התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים?

מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה?

תודה רבה

פורסם

טאבלט בסגנון ipad/galaxy/transformer יכול להיות ממש מהנה בתוכנת ציור כגון sketchbook pro, העניין שאין רגישות לרמת לחץ.

בטאבלט למחשב כגון wacom העט רגיש לרמת לחץ מה שנותן טווח של 512,1024,2048 שינוים אפילו בפס "פשוט".

לגבי טאבלט זול למחשב, מניסיון הם יכולים לעשות את העבודה ברמה סבירה אבל נגועים בדרייברים מוזנחים שלא נותנים הרבה מרחב תמרון בהגדרות, אתן לך דוגמא, קניתי טאבלט שהתצורה שלו היא 4:3 כשהמסך שלי 16:9 בדרייבר אין לי שום אופציה להגדיר את הטאבלט לעבוד רק על חלק יחסי של המסך, התוצאה שימוש בטאבלט מרובע על מסך רחב, דבר לא נעים. אצל wacom זה לא קורה ;)

המלצה אישית שיתחיל מטאבלט למחשב בעדיפות לסידרת intuos4 של וואקום זה הטופ היום מבחינת הטכנולוגיה שלהם, אפילו תחפש ביד2 איזה intuos3 בזול (יחסית).

פורסם

^^^^^

כל מה שאמרת נכון, אממה ?

וואקום לילד זה אובר קיל, בטח מבחינת המחיר.

יש כמה חלופות זולות ( עד 600 שקל ) ולרוב יותר זולים,

שבינתיים יספיקו לילד.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים