פורסם 2011 ביולי 3014 שנים שלום כולם קיבלתי את הDELL XPS L502X מעבד I7-2720 עכשיו קיבלתי אותו עם HOME PREMiUM וארדיסק לא מחולק החלטתי לחלק את הארדיסק ולהתקין ULTIMATE אבל עכשיו אין לי את הדרייברים של המחשב כל התוכנות של DELL ללחצני הFN אפילו כרטיס הרשת לא מזוהה.. יש אולי איזה חבילה של DELL להורדה? עם כל ההגדרות והדרייברים כי עם המחשב קיבלתי דיסק אחד והוא הווינדוס בנוסף קיים לי קובץ RECOVERY - WIM כנראה זה הגירסה של הHOME, אולי משם אפשר למשוך הכל? תודה רבה
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אני קיבלתי עם הנייד שלי דיסק דומה לזה שמכיל את הדרייברים. בכל מקרה, אתה יכול לגשת לאתר של DELL, להכניס את הדגם שלך ואז להוריד את כל מה שאתה צריך. בין השאר אלו יהיה הדרייברים המעודכנים ביותר.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר זהו זה דיסק שיש לו בוט עם WINDOWS 7 והתקנה, אני לא יודע אם בדיוק כזה הוא לא ליידיאבל לא מצאתי שם שום דרייברים...נסיתי גם אפשרות שהמחשב יחפש שם דרייברים ועדיין לא נמצא!יש למישהו מושג איך אני מחלץ את הקובץ WIM כדי למשוך ממנו דריברים?תודה
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים עזוב את הדיסקים, תוריד מפה את מה שאתה צריך וזהו - קישוראם מסיבה כלשהי אינך מצליח להתחבר לאינטרנט בנייד אז תוריד במחשב אחר ותעביר עם DOK את קבצי ההתקנה.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר היי אחרי כל ההתקנות...עדיין יש ליnetwork controller Unknown deviceאיך אני אוכל לדעת מה בדיוק להתקין??בנוסף גם התוכנה של הWIRELESS לא מזהה לי רשתות...
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר אני חייב עזרה עם הכרטיס רשת אלחוטיכל דרייבר שאני מוצא לא עוזרIntel Centrino Advanced-N + WiMAX 6150 זה הכרטיס שלימה שהורדתי מהאתר של DELL זה מתקין לי את זהIntel® Centrino® WiMAX 6150ועדיין לא מוצא רשתות!תודה רבה לעוזרים
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר טוב אז ככה את ה- unknowun divice התקנתי איזה דריבר ST Microelectronics שכנראה פיספסתי בהתחלה ועכשיו זה הסתדר... עכשיו רק לגבי הnetwork controller כנראה הוא זה שעוצר לי את הWIFI אשמח לעזרה
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מחבר לאחר לחץ ללא אינטרנט לעבודה, בסוף הסתדר... חילצתי את כל הדרייברים שהיה צריך מהRECOVERY של הווינדוס הקודם.. הסתדר אפשר לנעול \ אפילו למחוק תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.