עבור לתוכן

לאיזה כיוון להתקין את המאורר?

Featured Replies

פורסם

מתקין Scythe Yasya במארז ANTEC 300, 1155 SOCKET

איך לשים את המאורר? שינתב את האויר לצד האחורי של המארז או למלה?

בנוסף, יש חשיבות למיקום הפינים של המאורר (הרי הבסיס מתחבר אם 2 זוגות) - אני יכול לשים אותם בצדדים או למלה ולמטהץ

פורסם

כמה מאווררים ולאן הם דוחפים אוויר כרגע ?

ולא הבנתי את השאלה על הפינים..איזה פינים של החיבור ללוח האם ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה מעצמה:

במצב של מאורר מזרים את האויר למלה, יש לי כבל אחד שלא מגיע לאן שצריך...

לכן אני תקוע אם זרימה מקידמת לאחורי המארז.

מה שכן מאוד מפתיע זה שבמצב הזה המאורר של המעבד חוסם את ה-DDR (הכנסתי את ה-DDR לפני המאורר ואי אפשר להוציא כשהמאורר מחובר), בהזדמנות אני אפרסם תמונה שתסביר יותר טוב.

פורסם

לא הבנתי למה אתה "תקוע" עם זרימה מקדימה לאחורה..זאת הזרימה שצריכה להיות..

פורסם
  • מחבר

תקוע כי אני לא יכול להוציא את ה-DDR וזה נראה לי טיפה בעייתי.

פורסם

אתה מפרק את הזיכרון של יום ? זה לא צריך להציק לך יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

צודק...

ואם אני אתקין את המאורר מהצד השני (צד אחורי של המארז) שם הוא לא מפריע לכלום. עד כמה זה יפגע בזרימת האוויר?

יש 2X120 מכניסים אויר מקדימה, ו-2X120 מוציאים אויר מאחורה ולמלה.

פורסם

בגדול לא אמור להיות שינוי משמעותי בטמפ', בכל מקרה וכמו שציינתי כבר, אין סיבה שלא תתקין אותו טיפה מעל הזיכורנות וזהו.

פורסם

אצלי במוגן 2 שלי המאוורר מותקן כך שמנתב את זרימת האוויר מהמאוורר - דרך הצלעות קירור - וזורק אותו בידיוק על המאוורר האחורי של המארז שמוציא אוויר , בדרך כלל ככה זה צריך להיות ברוב המערכות , וגם אצלי המאוורר של המוגן 2 מותקן מקדימה מעל הזכרונות , ז''א הוא חוסם אותם לגמרי אבל זאת ממש לא צריכה ליהיות בעיה כי כמו שכבר אמרו פה , האם אתה מוציא ומכניס את הזכרונות כל יום ? בכלל לא נראה לי :) , אז הכל בסדר.

וגם נגיד שביום אחד אתה תרצה מסיבה כלשהי להוציא את הזכרונות אז גם לא צריכה ליהיות בעיה , לפי מה שאני יודע , המאוורר הזה מתחבר עם קליפסות מתכת גמישות אל גוף הקירור , אז זה בהחלט אפשרי וגם לא כל כך קשה להוריד את המאוורר מגוף הקירור בלי לפרק את כל הקירור ואז לעשות מה שבאה לך עם הזכרונות ובסוף להחזיר את המאוורר למקומו על הגןף קירור.

פורסם
  • מחבר

תודה שכל העונים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים