עבור לתוכן

מעוניין בקניית שרת ftp גדול לאחסון העלאות והורדות קבצים.., מעוניין בקצת ייעוץ!

Featured Replies

פורסם

אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!

פורסם

שיתוף קבצים שמוגנים בזכויות יוצרים הוא לא חוקי. אתה תסתבך מהר מאוד אם תקים שרת כזה.

בכל מקרה, אם תרצה להשאיר את השרת פיסית אצלך בבית, תצטרך לרכוש קו תמסורת עם מהירות העלאה גבוהה. עסק די יקר לאדם פרטי.

פורסם
  • מחבר

אז איך זה עובד באתרים כמו f2h rapidshare וכו' ? אם אקנה שרת מחו"ל סתם דוגמה זו עדיין בעיה?

פורסם

תעיף מבט בתקנון שלהם. בעיקרון יש איסור על העלאת תכנים שמוגנים בזכויות יוצרים.

פורסם
  • מחבר

כן ידוע לי שיש בעיה עם זה אבל למרות הכל אני לא רואה שניצפות לאחד מהאתרים האלה בעיות כלשהן.., נכון שלהעלאות תכנים בניגוד לזכויות יוצרים זו בעיה אבל אני רואה שכל האתרים מסתדרים אם תוכל להסביר פחות או יותר איך זה יהיה מצויין ואם לא אז תודה בכל אופן אחי וסליחה שככה שיגעתי אותך..!

פורסם

מתוך תנאי השימוש של אתר F2H.

2.3.3. העלאת תוכן או ביצוע פעולות אשר יש בהן משום עבירה על חוקי מדינת ישראל או בכלל, ובכלל זאת להימנע מהעלאת או פרסום תוכן אשר יש בו כדי להפר זכות יוצרים, סימן מסחר או סוד מסחרי של אחר, פרסום לשון הרע, דברי תועבה או פגיעה בפרטיותו של אחר.

. ככל ויפר הגולש את התחייבויותיו לפי סעיף 2.3.3 לעיל, מסכים ומאשר הגולש לבעלי האתר להעביר את פרטיו לצד הרואה עצמו נפגע מפעולות אלו, או לכל רשות מוסמכת, על פי שיקול דעתם הבלעדי של בעלי האתר וללא צורך בקבלת אישור מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה אחי לתשובה כזו ציפיתי להגיע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים