פורסם 2011 ביולי 2914 שנים אהלן,צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח.איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים מצטרף לדיון.תעזרו גם לי בבקשה:אני צריך מתנה ליום הולדת של ידידה הכי טובה שלי עד 8.5 שקל(לא כולל). רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה!
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים 50 שקל לידידה טובה ? כמה זה סתם ידידה 10 שקל ? בכל מקרה אתה צריך להגיד לנו מה היא אוהבת ומה מעניין אותה לא יודע ? קנה לה איזה פיגמה וזהו הם מתות על זה
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים Saturday Night Live - Dick In A Box חח יפה, אני לא ישכח שפורים באיזה פאב ראיתי איזה 4 אנשים מחופשים אליהם
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אתה ממש קמצן. לא נורא, יש פתרון היא בטוח עושה איזה מסיבת בנות עם החברות בנפרד תגיד לה שהזמנת לה חשפן, תקנה מסיכת סקי שמכסה את כל הפנים חוץ מהעינים (יעלה לך 20 שקל) איזה תחתון מנומר יעלה לך עוד 20 שקל אוטובוס עד אליה 5-10 שקל תתפרץ למסיבה ותתפרע. הבנות יוטרפו רק אל תשכח לא להוריד את המסיכה
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים אני צריך מתנה ליום הולדת של ידידה הכי טובה שלי עד 8.5 שקל(לא כולל).קנקן "בריטה" (+פילטר) משומש.
פורסם 2011 ביולי 3114 שנים יש חברות שמתמחות במתנות שנראות כאילו הם שוות הרבה יותר, ושאי אפשר לברר את מחירם האמיתי. הם עובדות בעיקר עם אירגונים ובכמויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.