פורסם 2011 ביולי 2914 שנים אני די מתלבט , יש לי מחשב בערך 3 וחצי שנים,מפרט:Q9550 לוח X38GB 4 GB זכרון OCZ REPEAR בתזמונים ממש טוביםדיסקים - "פשוטים" של WD 500 GB כפול 2 בRAID 0מארז קנדלף שאני מאוד אוהב + מערכת קירור מים (מPETRASHOP אחת היקרות לזמנה )כרטיס מסך 4850 של ספיירמסך HANSGEE 28" FHDמערכת רמקולים של LOGITECH X510 אם אני לא טועהמעוניין לבדוק אופציה לשדרוג המחשב בלבד,המסך נראה לי מספק לגמרי גם ביצועים וגם בגודל (אלא אם כן אתם חושבים שממש שווה לשדרג יש לי אופציה לקונה אז מסך בנפרד עד 3000 שקל).דרישות:מעוניין להשאיר את מארז והמערכת קירור מים,ככל הנראה אצטרך להחליף את הבלוק קירורבעיקר למשחקים וגלישה באינטרנטהשאלה המהותית מבחינתי - האם שווה לי להשאיר חלק מהדברים (נניח מעבד ולוח) ?וכמובן,אם זה הזמן הנכון מבחינה טכנלוגיה (בהשוואה למה שיש לי) או שאוטוטו עומד לצאת משהו אחר לגמרי(אין בעיה "לסבול" עוד קצת עם המערכת הקיימת).תודה לכולם
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים לא רואה צורך בשידרוג (מחשב ו/או מסך)מה הסיבה שברצונך לשדרג? המחשב לא "סוחב" משחקים?אם זו הסיבה תשדרג כרטיס מסךרק תציין איזה ספק יש לך - עדיף דגם מדוייק
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים מחבר לא רואה צורך בשידרוג (מחשב ו/או מסך)מה הסיבה שברצונך לשדרג? המחשב לא "סוחב" משחקים?אם זו הסיבה תשדרג כרטיס מסךרק תציין איזה ספק יש לך - עדיף דגם מדוייקיש לי SWIFTECH די חזק האמת ולא עשה לי בעיות והוא מחובר ללוח.בנוסף יש לי ספק כח כזה שנכנס למגירה של GB אם אני לא טועה והוא מיועד רק לכרטיס מסך בלבד.כן לדעתי המחשב לא ממצא את הפונטציאל במשחקים האם כדאי לשקול להחליף זכרון לכמות גדולה יותר?
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים אין צורך להחליף זיכרון, אתה צריך לקנות את הGTX570 שיספיק לך בהחלט לגיימינג כבד וגם לעריכות עם יש כאלו.
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים מחבר לגבי כרטיס מסךאפשר בבקשה דגם ספיציפי,אני כבר המון זמן לא עוקב - תקציב עד 1500 ש"ח שיהווה שדרוג ראוי ל 4850 שיריץ טוב עם FHD - אין צורך בעריכות למינהן.רצוי כרטיס שקט
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים הכרטיס הבא בהחלט ייתן לך שיפור משמעותי בגיימינג בFHD.http://tms.co.il/product/10389
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים לא הבנתי איזה ספק יש לך שם, ממש כדאי שתציין דגמים. זה לא טריביאלי כלל שמה שמחזיק 4850 יחזיק GTX570 שצורך במאמץ כמעט פי 2 מ4850. ייתכן בהחלט ויש צורך גם בספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.