עבור לתוכן

זקוק להמלצה לרמקולים 2.1 - קראתי את ה FAQ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לקנות רמקולים 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה. קראתי את ה FAQ אבל באמת אנשים הוא מ 2008 עברו כבר כמעט 4 שנים.

אני חושב שב 4 שנים דברים השתנו. בכל מקרה האם Altec Lansing ATP3 עדיין טובים ומתאימים לצרכים שלי? מה אתם אומרים על חברת microlab?

דבר מאוד חשוב שלא ציינתי לפני זה: תקציב של עד 250 שקל. אפשר לקנות משהוא טוב בתקציב הזה?

פורסם

קראת את הביקורת על ה-Microlab X13 כאן באתר?

פורסם
  • מחבר

לא. עזוב אותך מביקורות אני רוצה שאני יגידו לי למה הרמקולים שאני שאלתי לגביהם לא טובים ואיזה כן טובים. ואני כבר לבד יחפש ביקורות ויראה מה זה ההמלצות שמביאים לי. אם אתה ממליף על אלה רק הייתי צריך להגיד בפשטות ובברור :)

פורסם

א. לא הבנתי חצי ממה שרשמת.

ב. תקרא את הביקורת. אני לא אומר אם אני ממליץ או לא, אני אומר שתקרא את הביקורת. היא עונה על כל השאלות שלך. אני עמלתי שעות רבות על הביקורות הזו כדי שתעזור לאנשים כמוך להחליט מה מתאים להם ומה לא.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שאמרתי אתה ממליץ על X-13 ו ATP3 לכל אחד יש את החסרונות שלו ואת היתרונות שלו. בכל מקרה הוספתי תקציב. האם אפשר לקבל בתקציב הזה משהוא סביר?

פורסם

ברור שלכל דבר יש היתרונות שלו, אתה צריך לבחור בהתאם לצרכים שלך.

ב-250שקלים אני לא חושב שיש משהו שאני הייתי מסוגל לשרוד איתו. אבל כל אחד עם הדרישות שלו. ATP3 לא תוכל להשיג כי הם לא קיימים כבר כמה שנים. אולי תצליח לרכוש אותם משומשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים