פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה.אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5)משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה.זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת.אנא עיזרו לי
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים כשאתה מאחוריי נתב אין למחשב שלך כתובת אמיתיתיש כתובת אחת שהספק שלך נותן לך והנתב מתרגם את כל הבקשות והעברות הנתונים לכתובות פנימיות
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים מחבר איזה תשובה מעודדת.אז כשאני פותח משחק ושואלים אותי מה הכתובת אייפי מה אני אמור לענות?
פורסם 2003 בדצמבר 621 שנים יש לך כתובת IP "אמיתית" משלך.פשוט אי אפשר לראות אותה מאחורי הראוטר.יש אתרים שאומרים מה הכתובת של המחשב שלך... כרגע לא עולה לי אחד בראש.עריכה------זה מה שהצלחתי למצוא. עובד אצלי אבל אני בלי ראוטר.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים זה שהוא לא משתנה זה לא אומר כלום.ה-IP הזה שהבאת, הוא אכן ה-IP שאתה מקבל מספקית האינטרנט שלך ויושב על הנתב.לא בודקים אם IP הוא חיצוני או פנימי לפי העובדה אם הוא משתנה או לא, אלא לפי הסוג שלו.כל עוד אתה לא מחייג לספקית מחדש, ה-IP החיצוני לא ישתנה.וגם אם אתה כן מכבה את המודם ומחייג מחדש, לא בטוח 100% שה-IP שלך ישתנה. יכול להיות שבמקרה אתה מקבל את אותו IP מהספקית שוב ושוב ושוב.שורה תחתונה: הכל אצלך תקין.IP פנימי: 192.168.1.5IP חיצוני: מה שרשמתנ.ב.- אני מציע לך לערוך את ההודעה שלך ולמחוק את ה-IP השני שרשמת, מפני שהוא אכן החיצוני שלך, ואתה סתם מזמין פורצים לנסות לפרוץ אליך. אז ליתר ביטחון, לא כדאי לפרסם את ה-IP הזה.
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים מחבר אבל כשאני פותח סרבר במשחקי רשת כשמנסים להתחבר לאייפי הזה לא מצליחים. מה אני אמור לעשות?דרך אגבאני רוצה לבטל את החיוג האוטומטי(כשאני פותח אקספלורר זה נכנס ישר לאינטרנט) ורוצה להשתמש בחייגן. איך אני עושה
פורסם 2003 בדצמבר 721 שנים בשביל לפתוח סרבר, אתה צריך להפנות את הפורט שהסרבר ישתמש בו למחשב המתאים ברשת הביתית.תיכנס להגדרות של הנתב ותפנה שם את הפורט המתאים.בקשר לשאלה השנייה: אתה לא יכול. ברגע שאתה עובד עם נתב, החייגן נמצא עליו. הוא מחייג אוטומטית.לא יהיה חייגן על הווינדוס שלך.אתה יכול לנסות לחפש בהגדרות של הנתב אפשרות, שתגרום לחייגן שלו לא לחייג לבד, אלא רק כשאתה אומר לו לחייג. אבל אני בספק אם תמצא משהו כזה.
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר המשחק שאני משחק בו(Americas army) דורש בערך 6 פורטים ופתחתי את כולם באפשרויות של הנתב עדיין לא עוזר.
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה.אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5)משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה.זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת.אנא עיזרו לימה שנותן לך whatismyip.com זה אמיתי.אם אתה על ראוטר (נתב) זה לא ישתנה כל זמן שלא תחליף נתב - או תעשה לו reset
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים המשחק שאני משחק בו(Americas army) דורש בערך 6 פורטים ופתחתי את כולם באפשרויות של הנתב עדיין לא עוזר.זו לא שאלה של לפתוח אותם אלא להפנות אותם למחשב הספציפי שלך (לפי ה IP הפנימי שלו).כדאי שתיתן לו IP סטאטי אחרת תצטרך לעדכן את ההפניה בכל פעם.Incoming Port X -> Local IP Y
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים תחפש NAT, Port mapping, כל מקום שאתה רואה בו אפשרות להזין פורט/ים ביחד עם כתובת IP פנימית למחשב היעד.או שתחפש DMZ, Default server, שבעזרת האפשרות הזו, ניתן להפנות את כל הפורטים לכתובת כלשהי. באפשרות הזאת, צריך להזין רק כתובת פנימית.
פורסם 2003 בדצמבר 1121 שנים אני לא רואה סיבה שלא.בכל מקרה, אם אתה לא בטוח באופציות של הנתב, תמיד תוכל לצרף תמונת מסך של חלון ההגדרות וננסה להגיד לך איפה בדיוק להגדיר מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.