עבור לתוכן

איף מבררים את כתובת הIP האמיתית?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה.

אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5)

משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה.

זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת.

אנא עיזרו לי

פורסם

כשאתה מאחוריי נתב אין למחשב שלך כתובת אמיתית

יש כתובת אחת שהספק שלך נותן לך והנתב מתרגם את כל הבקשות והעברות הנתונים לכתובות פנימיות

פורסם
  • מחבר

איזה תשובה מעודדת.

אז כשאני פותח משחק ושואלים אותי מה הכתובת אייפי מה אני אמור לענות?

פורסם

יש לך כתובת IP "אמיתית" משלך.

פשוט אי אפשר לראות אותה מאחורי הראוטר.

יש אתרים שאומרים מה הכתובת של המחשב שלך... כרגע לא עולה לי אחד בראש.

עריכה

------

זה מה שהצלחתי למצוא. עובד אצלי אבל אני בלי ראוטר.

פורסם
  • מחבר

אותו IP שלא משתנה

פורסם

זה שהוא לא משתנה זה לא אומר כלום.

ה-IP הזה שהבאת, הוא אכן ה-IP שאתה מקבל מספקית האינטרנט שלך ויושב על הנתב.

לא בודקים אם IP הוא חיצוני או פנימי לפי העובדה אם הוא משתנה או לא, אלא לפי הסוג שלו.

כל עוד אתה לא מחייג לספקית מחדש, ה-IP החיצוני לא ישתנה.

וגם אם אתה כן מכבה את המודם ומחייג מחדש, לא בטוח 100% שה-IP שלך ישתנה. יכול להיות שבמקרה אתה מקבל את אותו IP מהספקית שוב ושוב ושוב.

שורה תחתונה: הכל אצלך תקין.

IP פנימי: 192.168.1.5

IP חיצוני: מה שרשמת

נ.ב.- אני מציע לך לערוך את ההודעה שלך ולמחוק את ה-IP השני שרשמת, מפני שהוא אכן החיצוני שלך, ואתה סתם מזמין פורצים לנסות לפרוץ אליך. אז ליתר ביטחון, לא כדאי לפרסם את ה-IP הזה.

פורסם
  • מחבר

אבל כשאני פותח סרבר במשחקי רשת כשמנסים להתחבר לאייפי הזה לא מצליחים. מה אני אמור לעשות?

דרך אגב

אני רוצה לבטל את החיוג האוטומטי(כשאני פותח אקספלורר זה נכנס ישר לאינטרנט) ורוצה להשתמש בחייגן. איך אני עושה

פורסם

בשביל לפתוח סרבר, אתה צריך להפנות את הפורט שהסרבר ישתמש בו למחשב המתאים ברשת הביתית.

תיכנס להגדרות של הנתב ותפנה שם את הפורט המתאים.

בקשר לשאלה השנייה: אתה לא יכול. ברגע שאתה עובד עם נתב, החייגן נמצא עליו. הוא מחייג אוטומטית.

לא יהיה חייגן על הווינדוס שלך.

אתה יכול לנסות לחפש בהגדרות של הנתב אפשרות, שתגרום לחייגן שלו לא לחייג לבד, אלא רק כשאתה אומר לו לחייג. אבל אני בספק אם תמצא משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

המשחק שאני משחק בו(Americas army) דורש בערך 6 פורטים ופתחתי את כולם באפשרויות של הנתב עדיין לא עוזר.

פורסם

אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה.

אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5)

משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה.

זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת.

אנא עיזרו לי

מה שנותן לך whatismyip.com זה אמיתי.אם אתה על ראוטר (נתב) זה לא ישתנה כל זמן שלא תחליף נתב - או תעשה לו reset

פורסם

המשחק שאני משחק בו(Americas army) דורש בערך 6 פורטים ופתחתי את כולם באפשרויות של הנתב עדיין לא עוזר.

זו לא שאלה של לפתוח אותם אלא להפנות אותם למחשב הספציפי שלך (לפי ה IP הפנימי שלו).

כדאי שתיתן לו IP סטאטי אחרת תצטרך לעדכן את ההפניה בכל פעם.

Incoming Port X -> Local IP Y

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

רק תגיד לי מה אני צריך לחפש

פורסם

תחפש NAT, Port mapping, כל מקום שאתה רואה בו אפשרות להזין פורט/ים ביחד עם כתובת IP פנימית למחשב היעד.

או שתחפש DMZ, Default server, שבעזרת האפשרות הזו, ניתן להפנות את כל הפורטים לכתובת כלשהי. באפשרות הזאת, צריך להזין רק כתובת פנימית.

פורסם
  • מחבר

עשיתי setup DMZ host והכנסתי את האיפי הפנימי

זה אמור לעבוד עכשיו?

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא.

בכל מקרה, אם אתה לא בטוח באופציות של הנתב, תמיד תוכל לצרף תמונת מסך של חלון ההגדרות וננסה להגיד לך איפה בדיוק להגדיר מה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים