עבור לתוכן

מחשב משרדי בתקציב של 1.5K

Featured Replies

פורסם

שלום.

פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם.

בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט.

נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=

שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB

SATA2\SATA3 7200RPM

32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל.

איך המחשב בסך הכל?

בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.

פורסם

הגישה שלך (הצעת מחשב משרדי בסיסית + שדרוג לספק נורמלי) נכונה, אבל אתה אומר בעצמך שאייבורי זה דרעק.

בגלל שלא מדובר במפלצת ביצועים שדורשת הרכבה ביד אומן, פשוט תיגש לחנות הקרובה לאזור מגוריך ונותנת שירות טוב ותפעיל את אותה פרוצדורה.

KSP סבירים ויש להם סניף תחת כל עץ רענן, בהרבה מקומות אפשר למצוא אופציות טובות יותר.

פורסם

המפרט הזה של IVORY מעולה, קח את שדרוג המארז והספק ואת הדיסק הקשיח תשדרג לSAMSUNG 1TB F3 שזול יותר ומהיר יותר מי הWD.

פורסם

לא ממליץ על אייבורי. כאמור הם דיי נוכלים, מחפשים להוזיל ברכיבים שרוב הקונים לא מבינים בהם ולבסוף משלמים על זה. שירות גרוע, מניסיון.

עדיף ללכת על יותר בטוח. RSM, TMS, נעה מחשבים ועוד הרבה. גם מ KSP לא התרשמתי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין בחנויות מחשבים קטנים בגלל שיש לי כבר ניסיון רע מאוד איתם,כמו TMS-FOX שסגרו את החנות והשאירו אותי עירום.

המחשב גם הוא בשביל דוד שלי שהוא מלוד,ככה שאייבורי או KSP הם הסניפים שהכי קרובים אליו,נלך על זה.

ולאיזה מארז בידיוק לשדרג למגיב הראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים