עבור לתוכן

מחשב למשחקים - AMD או Intel? כמו כן, תקציב - 4K

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעוד כחודשיים-שלושה אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים, בתקציב של עד 4K ש"ח.

1. האם ללכת על מפרט מבוסס על מעבד AMD או אינטל?

2. לדוגמא בחרתי באינטל. האם ללכת על i7 על-חשבון כ. מסך פשוט יותר, ולשדרג אותו בעתיד, או ללכת על i5, ולקחת כרטיס חזק יותר?

3. האם צפויות הוזלות בתחום החומרה בשלושת החודשים הקרובים, אם לא, אשמח אם תוכלו לסייע לי להרכיב כבר עכשיו מפרט. אעדיף חנויות במרכז, בדגש על אזור ר"ג-ת"א.

המסך שלי - Samsung BX2335, כך שלדעתי אין צורך באחד אחר.

תודה רבה.

פורסם

שלום לך.

1- התקציב שלך מאפשר מעבד INTEL, ולגיימינג כבד מעבדים אלו עדיין בלתי מנוצחים.

2- למשחקים הI5 מספיק בהחלט ואין הבדל כלל בין הI7, ככה שאתה יכול לחסוך לעצמך את הI7 שלא ינוצל בכלל.

3- הוזלות בתחום החומרה לא כל כך נראה לי שיהיו, תמיד משהו יורד ומשהו עולה ככה שאיי אפשר לדעת בברור מה יקרה בעוד 3 חודש.

בתקציב שלך ובכלל לגיימינג כבד הייתי מציע את המפרט המעולה הבא :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪849

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪110

לוח אם:

Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪452

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1449

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3918

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3840 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/ze93akdvעדכון מפרט לחזק יותר באותו מחיר.

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש בערך 6 אולי קצת יותר.

חוץ מי זה אין לנו מידע נוסף, מה השימושים של המפרט מורחב יותר ? האם יש עניין בOC ? האם יש עניין בCF\SLI ?

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובה המהירה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אינני מתעניין ב-OC, או SLI/CF.

ושאלה נוספת:

מאחר ואני כמעט סוגד למשחק Mafia הראשון, ופשוט מת לשחק ב-Mafia 2, אני חייב לשאול אם המפרט שציינת אמור להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות, או אולי אפילו על הכי-גבוהות בצורה חלקה?

פורסם

על ההגדרות הכי גבוהות שיש, כולל כל הפילטרים וכל דבר אפשרי, זה יריץ לך על יותר מ60 פריימים, אז כן, זה יריץ הכי גבוה שיש.

פורסם

MAFIA 2 לא משחק כזה כבד כמו שאתה חושב, המפרט הזה יריץ לך כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה בכלל.

פורסם

באמת מפרט טוב ומאוזן. אפשר אולי להתקמצן על 4GB זכרון, אפשר גם לא.

פורסם

עדיף לא להתקמצן זה ויתור של 80 שקל, איפה אתה יכול לקחת סטיק 4GB ב80 שקל ? אין דבר כזה, ככה ש8GB ב260 שקל זה מחיר מצוין ולא צריך להתקמצן.

כמו כן, פותח הדיון עם אתה רוצה כרטיס קצת חזק יותר יש לך את הGTX570 מי אותה חברה רק עם OC וקירור קצת יותר טוב ב70 שקל הפרש.

פורסם
  • מחבר

MAFIA 2 לא משחק כזה כבד כמו שאתה חושב, המפרט הזה יריץ לך כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה בכלל.

אני רחוק מלהיות איזשהו גיק או גיימר, אבל עוד רגע תהיה לי זיקפה...

פורסם

באמת שזה לא כזה ביג דיל, התקציב שלך גבוה ומאפשר מפרט ברמה גבוה מאוד, עם זה המפרט שאתה לוקח אז תתחדש :xyxthumbs:

עדכון מפרט.

פורסם

אתם לא רציניים. שימו לב למשפט "בעוד כחודשיים-שלושה אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים, בתקציב של עד 4K ש"ח".

עוד חודשיים שלושה, המציאות כבר תהיה שונה למדי, כבר יהיו מעבדי AMD חזקים מאד בסביבה, וכל מפרט שיבנה כרגע, הוא פשוט בזבוז זמן של רובנו, אולי לא של theone89 שמזנק להציע מפרטים בלי קשר למציאות. לא ניתן לבנות היום מפרט שישאר רלבנטי למשך חודשיים שלושה, גם כי המחירים משתנים כל הזמן וגם כי הדגמים מתחלפים.

פורסם
  • מחבר

1. המארז, אני מבין, מכיל ספק 600w, נכון?

2. הקירור תואם למעבד? נשמע קטנוני, אבל התושבת של המעבד היא 1155, ואילו על הקירור רשום 1156 only. האם זה אכן תואם?

פורסם

תשאל שוב כשתהיה שבוע או שבועיים לפני קניית המחשב,כל מפרט שיתנו לך עכשיו לא יהיה רלוונטי עוד 3 חודשים שכן יצאו מעבדים חדשים והמחירים גם יהיו אחרים ככה שתוכל לקנות מחשב יותר טוב ממפרט שיתנו לך היום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים