עבור לתוכן

?Mafia III in development

Featured Replies

פורסם

חברה מאוד קטנה ? לא.

סוף פצצה ? מההההה ? סוף כל כך עלוב ! כאילו לא השקיעו מחשבה בשום דבר, ככה זה נגמר - קבל את זה. הם ניסו לעשות מיזה קליפהאנגר מותח כזה אבל הביצוע היה כל כך גרוע שאני פשוט הסתכלתי על המשחק, חיכיתי שיגיע השלב הבא.

עלילה של Mafia 2 יותר טובה מ GTA ? מה טוב בעלילה של Mafia 2 ? הדמויות סטראוטיפיות ישר מסרטי סקורסזה של שנות ה 90 רק שבנו אותם פחות טוב. הדמות הראשית בנאלית משעממת איטלקי tough guy טיפוסי. לפחות ב GTA יודעים שהעלילה משלימה את המשחקיות, פה הם מנסים לדחוף לך את העלילה דרך התחת כדי לכסות על המשחקיות הגרועה. (בא לך למכור סיגריות על האוטו ? בא לך לנקות תשירותים ? בא לך להעמיס קופסאות על משאית ? ...........)

קיצר אחי, באמת אני מספיק מאוכזב מהמשחק, אם איכשהו הוא לא היה קשור ל Mafia הראשון (שהיה אחד המשחקים המדהימים של תקופתו) הייתי נותן לו ככה ציון 6 רק בגלל שיש למשחק תפאורה מצוינת (שחוזרת על עצמה אבל עדיין ..) ואחלה sound design (חוץ מהרדיו, בלאה ..)

אבל בגלל שהוא קשור למשחק הראשון שלו (אומנם רק בשם ובאיטלקים) אז הייתי נותן לו 5/10 ברחמים.

(נ.ב - הזכרתי שהוא המשחק הכי לינארי ,שעושה את עצמו כאילו הוא לא לינארי, בכמה שנים האחרונות?)

ולגבי ה DLC , שום DLC לא מכר. הם הפסידו על הכל.

פורסם

2K ממש לא חברה קטנה. גם 2K Czech (כ 190 עובדים) לא איזה מפתחת חסרת ניסיון, אותם מפתחים שפתחו את MAFIA הראשון וגם את סדרת Hidden & Dangerous המצויינת.

פורסם

למה אתם כל כך נגד המשחק הזה, הוא דווקא היה די טוב, אני אישית לפחות אהבתי אותו, והסוף שלו לפי דעתי פצצה, ואם כבר מזכירים את GTA העלילה ב-MAFIA הרבה יותר טובה מ-GTA, נכון הוא אומנם חיקוי לא מוצלח של GTA אבל עדיין יחסית למשחק MAFIA הוא יצא לא רע בכלל.

ואל תשכחו חברה קטנה מאוד פיתחה את המשחק, לאומת החברה RSG שהיא חברה פי כמה יותר גדולה ועשירה מ-2K. ככה שיחסית ל-2K המשחק מאוד טוב.

הם עשו המון טעויות

DLC על חשבון תוכן שהיה צריך להיות במשחק

קלון GTA4 להתאים לקונסולות כניראה על חשבון משחקיות קצת יותר מקורית

חוסר גיוון ענקי

והגרפיקה ומוזיקה היו בסדר -אבל לא ברמה הגבוה ביותר כמו שמאפיה 1 היה בזמנו

ככה שאנשים כמוני שמאוד אהבו את מאפיה 1 יתאכזבו מאוד -מלא הסנדק של EA -זה היה משחק חדש

פה מדובר על המשך למשחק מהטובים שיצאו בתקופתו

ואני אוהב קונסולות אבל לא צריך לדפוק משחק רק להתאים לשליטת קונסולות

פורסם

שוב ציינתי, ש2K חברה קטנה יחסית ל-RS.

בעיקרון המשחק השני די איכזב לאומת המשחק הראשון לא אומר אחרת.

אבל בכל זאת משחק טוב לפי דעתי, אני עדיין חושב ש-GTA משחק הרבה יותר טוב, אבל בשביל MAFIA זה משחק מצויין,

ללא השווה למשחק הראשון.

פורסם

Take-Two wholly owns 2K Games and Rockstar Games

RSG לא יותר גדולים ובכל מקרה 2 החברות בבעלות של אותה חברה.

המשחק נפל בגלל בחירה לא כל כך טובה של בעלי ההון. הם דרשו משחק שיהיה יותר כמו GTA ופחות כמו MAFIA הראשון, הם רצו משחק עם הרבה DLC. הם פשוט הביאו את המפתחת למצב שהיא לא יכלה לעשות את המשחק שהיא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים