פורסם 2011 ביולי 2814 שנים היאני סובל ממכת יתושים בחדראני רוצה לקנות מכשיר שיסיים את המכה הזאתחשבתי על זה http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=8235&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=146&aff=Zap〈=he לא ניסיתי מכשיר כזה אבל זה נראה טוב איך שהוא עובדהאם יש למשהו המלצה
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים יש לי משהו דומה רק בלי "יניקת אוויר" כמו שהם כותבים שם וזה עובד מעולה.אבל יש הרבה תנאים כדי שזה יעבוד.צריך לתלות את זה גבוה יחסית וקרוב לאמצע החדר כדי שזה יעבוד וכמובן שלא יהיו אורות אחרים דולקים אפילו לא של טלויזיה כי אז הם לא נמשכים לזה.חוץ מזה אם אין לך רשתות בחדר ואתה ישן עם חלונות פתוחים אז חבל על הזמן, כלום לא יעזור צריך קודם כל להתקין רשתות.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים הדברים האלה עובדים, בערך.תפעיל אותו כל הזמן, בעיקר כשאין אנשים בחדר וחשוך.כשיש אנשים בחדר, האנשים הרבה יותר אטרקטיבים ליתושים מאשר המכשיר הזה.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים מחבר קראתי ששמן צינטרונלה מאוד עוזראני אניח ליד המיטה בקבוקון פתוח אולי הם יניחו לי
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים יתושות נמשכות לפרומונים שהגוף פולט יש תכשירים על בסיס ריח שדוחים אותם ובאמת פועלים עם אין לך תעשה מקלחת טובה עם הרבה סבון לפני השינה -זה יצמצם את הנזק חוץ ממצב שהחדר חם ואז תזיע בשינה וזה לא יהיה אפקטיבי
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים מחבר מסיבה כלשהי יתושים תמיד נמשכים אליי יותר מאחריםבכל מקרה קניתי שמן ציטרונלה שנקרא מוסקיתוש שמורכב מכמה שמנים אתריים
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים דרך אגב אם מדליקים קטורת אז העשן גם מרחיק אותם. אם הריח/העשן לא מפריעים לך אתה יכול להדליק בחדר.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים הרעש של "טיגון" החרקים (בעיקר הגדולים) יכול להציק...חח.. אני דווקא מכור לרעש הזה. כל פעם שאני שומע אותו עולה לי חיוך ושמחה גדולה בלב.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים חוץ מהעיניין הקטן שאיזה יצור טיפה גדול מדי נוגע בזה,יש "בזזז" מאד ארוך. ואז נופל החשמל בבית. גם הצלחת של המנורה הזאת שמנקים מדי פעםורואים שם מלא חקרים שרופים... ממש מרגש.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים ואז נופל החשמל בבית. זה שיש לך תקלה במערכת החשמל בבית, זה משהו אחר. שכדאי לך לטפל בו אגב.. כן, כשיש יצור טיפה גדול יש "בזזז" מאוד ארוך, ולפעמים גם עשן וריח של שרוף. אותי זה דווקא מצחיק..
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים חח.. אני דווקא מכור לרעש הזה. כל פעם שאני שומע אותו עולה לי חיוך ושמחה גדולה בלב. :hizuk: :hizuk: :hizuk:
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים מחבר איזה יצורים אין עכברים בביתהיה לי פעם מחבט שחישמלתי ליתושים את הצורה גם אהבתי את רעש הפיצוץ הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.