עבור לתוכן

מציאת ראוטר\מכשיר אחר שמסוגל לעשות רשת אל-חוטית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית.

מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה:

יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע.

עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך

אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ראוטר או משהו [בקומה זו מתחבר מחשב אחד ליציאת האינטרנט היחידה בקומה, ואני זקוק גם לרשת אל-חוטית בנוסף לחיבור זה], ובקומה ה3 - ששם נמצא הראוטר שמתחבר למודם, ויש קליטה בקומה זו)

אנסה להסביר לאילו מכשירים אני זקוק, מכיוון שההודעה עד עכשיו נראת לי מאוד מסובכת..

לקומת הקרקע מכשיר, שיכול להיות ראוטר אך אני לא זקוק לכך, אלא רק למפצל כלשהו שיספק אינטרנט אל-חוטי.

לקומה 2, כנ"ל, מכשיר שיספק אינרנט אל-חוטי ויאפשר חיבור של מכשיר אחד בלבד.

ובקומה 3 יש ראוטר מעט מיושן (3com 3CRWER100-75), שבנתיים אני לא רואה סיבה להחליפו.

איני מבין בסוגי המכשיר ולא בתפקודם (G, N ושאר ירקות) ומה שאני מצפה זה רק רשת אל-חוטית מוגנת...

אני מאוד מצטער שהכל מסורבל, ומקווה שתוכלו לעשות לי.

תודה רבה!!

פורסם
לקומת הקרקע מכשיר, שיכול להיות ראוטר אך אני לא זקוק לכך, אלא רק למפצל כלשהו שיספק אינטרנט אל-חוטי.

קפוץ לחנות וקנה מה שיותר זול, ראוטר (נתב) פשוט שהוא בד"כ גם אלחוטי וגם SWITCH (כלומר ניתן לחבר אליו כמה מחשבים).

יכול להיות שזה יהיה יותר זול מאשר לקנות רק SWITCH (כזה שאפשר לחבר אליו כמה מחשבים ללא המודול האלחוטי). נסה לראות מה שיותר זול.

לקומה 2, כנ"ל, מכשיר שיספק אינרנט אל-חוטי ויאפשר חיבור של מכשיר אחד בלבד.

גם פה , ממה שאני מבין, כדאי לך לקנות ראוטר זול בסביבות ה100 ש"ח, זה יתן לך אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד, אבל הוא יהיה יותר זול ממה שנקרא AP, או נקודת גישה לאינטרנט. (בדומה לראוטר אבל יש לו חיבור אחד והוא בעצם "משדר" את המידע בצורה אלחוטית) - שוב לדעתי יותר זול יהיה לך ראוטר פשוט.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים