פורסם 2011 ביולי 2714 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביטהכל התחיל לפני כמה ימים כשניסיתי להיכנס לביוסלחצתי כרגיל על delete אבל הביוס לא נפתח.. אחרי כמה שניות המחשב ריסט את עצמו אבל לא הצליח לעלות. (הוא נשאר על מסך שחור)ככה המחשב המשיך (כיבוי וניסיון להדליק) עד שהוצאתי אותו מהחשמלמאז, כל פעם מתי שאני מדליק את המחשב והווינדוס עולה, בחצי שעה הראשונה (פחות או יותר) יש מיזעוריםלמשל אני בדפדפן, אז כל כמה שניות הוא מתמזער. לא לגמרי מתמזער לשורת המשימות אלא רק למצב שצריך ללחוץ על הדפדפן שוב בשביל להמשיך לגלוש.אני גם שומע קליקים ברקע במשך חצי השעה הזאת. קליקים כמו שנכנסים לתיקייה. למרות שהקליקים לא קורים דווקא מתי שיש מזעורלמישהו יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים נשמע כמו וירוס \ ספייוור \ מלוור ושאר חברים העניין עם הBIOS שהזכרת נשמע צירוף מקרים..תריץ בדיקה עם Malwarebytes
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים בנוסף למה שאינפרנו אמר זו יכולה להיות כל תוכנה שמפעילה משהו ברקע כל כמה זמן. לדוגמא comodo firewall היה ממזער לי משחקים כל פעם שהוא חיפש עדכוני תוכנה. ביטול עדכון אוטומטי פתר את הבעייה.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים בטח איזה קוריאני פרץ לך למחשב והוא רואה את המסך שלך והוא תמיד צופה בך כשאתה צופה בפורנו.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר נשמע כמו וירוס \ ספייוור \ מלוור ושאר חברים העניין עם הBIOS שהזכרת נשמע צירוף מקרים..תריץ בדיקה עם Malwarebytesהרצתי בדיקה והיא מצאה 4 קבצים נגועים. הסרתי את כולם ועשיתי ריסטארט אבל המזעורים עדיין ממשיכים..בנוסף למה שאינפרנו אמר זו יכולה להיות כל תוכנה שמפעילה משהו ברקע כל כמה זמן. לדוגמא comodo firewall היה ממזער לי משחקים כל פעם שהוא חיפש עדכוני תוכנה. ביטול עדכון אוטומטי פתר את הבעייה.בכל תוכנה שאני מתקין אני תמיד מסמן שלא תהיה בדיקה אוטומטית..בכל מקרה בדקתי עכשיו בתוכנות שפועלות ולא ראיתי משהו שקשור לעדכוניםבטח איזה קוריאני פרץ לך למחשב והוא רואה את המסך שלך והוא תמיד צופה בך כשאתה צופה בפורנו.למה דווקא קוראיני?הקטע המוזר הוא שגם אם זה וירוס וגם אם זה לא, למה זה קורה רק בחצי שעה הראשונה אחרי הדלקת המחשב?דרך אגב גם אם האינטרנט לא מחובר זה קורה..לדעתי זה כן קשור איכשהו לעיניין עם הביוס, חשבתי לעדכן אותו אולי זה יעזורhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507702
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.