עבור לתוכן

geforce 5700 ultra

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX)

שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA.

שמעתי גם שהוא לא רע בכלל.

מישהו שמע עליו?

אשמח לקבל תגובות.

תודה

פורסם

אחלה של כרטיס מסך אחי, הוא טוב יותר מה xt 9600 אבל המחיר שלו נע בערך 1000-1500 שקל שזה קצת יקר... אבל הוא כרטיס מסך מצויין.

בחירה טובה אחי.

פורסם

חבוב התבלבלת... 9700 זה ראדון (RADEON).

הGFORCEשעומד לצאת זה 5700.

הוא אמור להיות בערך ברמה של 9700 ועם תמחור נכון יכול להיות להיט ;)

פורסם

רק אני שמתי לב שה5700 פחות טוב מה9600XT בבנצ'מרקים? ::)

פורסם

ה-5700 יותר טוב בכלליות מה 9600 xt אבל יש כמה משחקים שבהם עובר הרדאון 9600 את ה 5700 אבל לא כמו שה-5700 עובר אותו...בקיצר, אם יש לך תקציב גדול בשביל הכרטיס הזה לך עלייו הוא יותר טוב מה 9600 xt אני ישבתי שעות באתרים לבדוק מי מהחברות האלו טובות יותר...והוא יותר טוב...

פורסם

עזוב מי יותר טוב הבדל של 3 פרמים פה שלוש שם לא יאריכו את חיי הכרטיס הזה ביותר זמן מהשני מה שאומר שבגלל ששתי הכרטיסים האלה כול כך קרובים ברמת הביצועים שלהם כדאי לבדוק אותם במקומות אחרים כמו יכולת OC איכות תמונה באנדל וכדומה אלה הבדלים קצת יותר משמעותיים שבאמת יצדיקו קנייה של כרטיס אחד על השני והכי חשוב מחיר

פורסם

עזוב מי יותר טוב הבדל של 3 פרמים פה שלוש שם לא יאריכו את חיי הכרטיס הזה ביותר זמן מהשני מה שאומר שבגלל ששתי הכרטיסים האלה כול כך קרובים ברמת הביצועים שלהם כדאי לבדוק אותם במקומות אחרים כמו יכולת OC איכות תמונה באנדל וכדומה אלה הבדלים קצת יותר משמעותיים שבאמת יצדיקו קנייה של כרטיס אחד על השני והכי חשוב מחיר

אוקי אז בוא אני יגיד לך משהו שאני רב איתו כבר חודש עם דוד שלי:

מהירות שעון של ה 5700 עומדת על 450 מגה הרץ, אתה יכול לשפר אותו בסופר של השיפור ולטחון את האמא שלו באוברקלוקינג, לעומת זאת ה 9600 xt עומד על 360 מגה הרץ ואותו אתה יכול לשפר במשהו שיגיע בערך למהירות שעון של ה- 5700... זה מוכח שה5700 הרבה יותר טוב ממנו ולא ב 3 פריימים פה ושם..יש כמה משחקים שזה כן ויש כמה משחקים שככל שהגרפיקה יותר גדולה ה gforce בורח לרדאון בהרבה ולא ב 3 פריימים אני ישבתי לבדוק תאמין לי שישבתי ויש משחקים פה ושם שהרדאון יותר טוב ממנו אבל יש משחקים, הרבה יותר משחקים חדשים שה5700 טוחן אותו ולא ב 3 פריימרים אלא ב 10-20 ויותר...

בכלל ברוב המקרים האיכות תמונה של ג'י פורס 5700 יותר טובה מה 9600 xt והמחיר קצת יותר גבוה אבל שווה

פורסם

אנשים מאיפה הנתונים. יש לכם אתרים רשמיים. ה XT עובד על 500 ליבה 600 זכרון. ושניהם על אפיק זכרן 128 ביט.

שזה הבעיה העיקרית. ה 5700 זה כמו 5800 שתפס 2 סלוטים ועשה הרבה רעש. ה 5700 תופס סלוט1 עושה פחות רעש.

ה BANDWITH שלו אבל זהה 14-16 ג'ב שניהם. ל 9600 ו ל 5700 אין עתיד גדול

פורסם

בהתחשב במחיר, בהנחה שה-5700U עולה בסביבות ה-1400+ ש"ח הוא לא משתלם עקב העובדה ש-9600XT כמעט זהה ועולה 1100 ש"ח.

פורסם

לפי דעתי ה 9600 XT הרבה יותר שווה מבחינת מחיר\ביצועים.

יש הרבה מאוד העדפות ל 5700 במחיר של 1400 שקל כמו למשל ה Hercoles Radeon 9800SE AIW או שבכלל, שווה מאוד להוסיף עוד 200 שח' ולקחת את הרדאון 9800NP שבכלל עולה על כל הכרטיסים כאן, ובתוספת של 200 שקל לעומת ה 5700 זה באמת שווה

פורסם

תשמעו, בכלל למה לא לקנות את ה9800SE ולהפוך לפרו?

אפשר לקחת את הPowercolor 9800SE לשלם תוספת של בערך 100ש"ח לחנות אמינה ולקבל כרטיס כמעט הכי טוב שקיים בשוק!

פורסם

אפשר לקחת את הPowercolor 9800SE לשלם תוספת של בערך 100ש"ח לחנות אמינה ולקבל כרטיס כמעט הכי טוב שקיים בשוק!

תראו חברים, אתם כל הזמן לוקחים את ה 9800SE כמובן מאילו ככרטיס שהופכים ל PRO תפסיקו עם זה, דבר ראשון הכרטיס עצמו הוא כבר מאוד חזק, ולא כל אחד צריך את הביצועים של פרו, סה"כ זה מאוד נחמד שבעוד שנתיים כשהכרטיס פחות יסחוב יש את האפשרות של לשפר אותו בכמה אחוזים טובים, אבל הכרטיס מתחמם מאוד בכללית, אז בנוסף לזה לעשות לו את המוד שזה ממש מרתיח אותו, לא כדאי ולא מומלץ, רק כמה אנשים יחידים עשו את המוד וזה יצר לכל אחד ואחד מהם בעיות טקסטורות בחלק מהפעילויות של הכרטיס, ומי שעשה את זה דאג לקירור טוב שלו, הפואנטה שלי פה היא שאם כבר לוקחים כרטיס יקר של משהו בסביבות 1400 שח', גם אם זה SE שלא עבר בדיקות שהוא עובד במוד או 9800 SE שכן עובד במוד, או FX 5700, אין ספק שאם כבר מוציאים כזה סכום, תוספת של 200 שח' פשוט תוציא את הטוב ביותר מהסכום, ואנשים שישקיעו 1600 שח' מקבלים תמורה מעולה מאוד לכסף שהם משקיעים כי ה 9800NP הוא כרטיס מאוד חזק ואין בו את הבעיות שיש ל 9800SE שעובר מוד, ובאוברקלוק פשוט אפשר להגיע עם ה 9800NP לאחלה של ביצועים, הכרטיס הזה הוא פשוט מעולה ועולה ממש ממש סביר יחסית לביצועים שהוא נותן, םשוט מאוד - מומלץ

ואני מציע לכל מי שמוציא סכום שקרוב אליו שילך עליו בעיניים עצומות.

פורסם

תקנה פורמולה 1 ותעשה לה OC ותגיד מה יצה בסדר ???

פורסם

אצל תום עשו בסוף הבנצ'מרקים סיכום של כמה פעמים ה5700 משיג\שווה\חלש מן ה9600XT במצב רגיל וגם בAA AF. במצב רגיל הוא עקף את הXT רק במבחן אחד ובכל השאר התוצאות דומות, עם הפילטרים 9600XT מוביל בהרבה. אם שוב נתייחס לאיכות תמונה ומחיר לפי דעתי ה9600XT יותר משתלם

פורסם

אתה מדבר על ה5700 או ה5700U?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים