עבור לתוכן

פתיחת פורטים בראוטר ECI B-FOCuS 270PR

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך

List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003

אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר.

אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר.

תודה

פורסם

את יכולה להביא קישור להודעה ההיא בבקשה??

שנראה במה מדובר

פורסם
  • מחבר

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=53724

ולמקרה שהקישור יצא לא טוב, הנה ציטוט של ההודעה:

"לגבי פתיחת פורטים, זה די פשוט:

1. להכנס ממשק ה-web של המודם.

2. לנטרל את ה-firewall, או לחורר אותו לפורטים הנכונים.

3. ללכת למסך NAT

4. לבחור בטאב הימני ביותר (port range mapping)

5. להוסיף כלל:

public address - כתובת האינטרנט של המודם כרגע. היא מופיעה בהרבה מקומות, ואפילו באותו מסך (יש שם חוק דיפולטי של SNMP בפורט 161 על הכתובת הנוכחית)

public port from - הפורט הראשון בתחום שרוצים לפתוח.

public port to - קצה תחום הפורטים שרוצים לפתוח. אם רוצים רק פורט אחד, להשאיר ריק או 0.

local address - הכתובת הפנימית של המחשב שאליו רוצים לנתב את הפורט/ים

local port from - הפורט הראשון בתחום שאליו יופנה המידע שמגיע. רצוי מאוד ששדה זה יהיה זהה ל-public port from

local port to - קצה תחום הפורטים שאליו יופנה המידע. גם כאן רצוי שיהיה זהה ל-public port to

protocol - הפרוטוקול שרוצים להפנות, tcp או udp."

בוקר טוב ותודה

:)

פורסם

איזה פורטים את מנסה לפתוח?

העברות הקבצים באייסיקיו נעשות על טווח הפורטים שבין 2000-4000 כולל, על פרוטוקול tcp.

את צריכה לפתוח את הפורטים האלה.

אני רואה שבראוטר שלך יש אפשרות לפתוח טווח של פורטים בבת אחת, אז את צריכה לפתוח את הטווח הזה.

כמו-כן, שימי לב שב-local address את מכניסה את הכתובת הפנימית של המחשב המתאים ברשת הביתית שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה, הכתובת הפנימית של המחשב היא הכתובת שאני רואה באתר ?

www.showmyip.com

אני אנסה את הפורטים שאמרת לי, כי הטווח שאני יודעת עליו הוא מ 24500 עד 24505, אני מניחה שאני צריכה לשנות את הפורטים גם באיי סי.

אני אעדכן. בכל מקרה תודה

פורסם
  • מחבר

תןדה, בקשר לכתובת שאני רושמת ב local adress הבנתי, אז מה אני אמורה לרשום ב public adress?

תודה על הערה, נלקח לתשומת הלב

פורסם

לא. הכתובת הפנימית של המחשב היא לא הכתובת שאת רואה באתר ההוא.

הכתובת באתר ההוא היא הכתובת החיצונית שאת מקבלת מספקית האינטרנט שלך ויושבת על הנתב.

את צריכה להזין את הכתובת הפנימית ברשת הפנימית שלך עם הנתב. הכתובת שיושבת על כרטיס הרשת שלך.

את יכולה לראות את הכתובת הזאת ע"י

Start >> Run >> cmd >> ipconfig

בווינדוס XP.

הטווח פורטים שידעת הוא טווח של שיחות באייסיקיו. לא של העברת קבצים. העברת קבצים זה 2000-4000tcp.

אין צורך להגדיר באייסיקיו שום דבר. אפשר להשאיר את ההגדרות כמו שהיו בהתחלה, מפני שברירת המחדל היא 2000-4000.

נ.ב.- אם יש מידע חדש להוסיף להודעה האחרונה ששלחת, אין צורך לשלוח הודעה חדשה ולהקפיץ את הדיון. ניתן לערוך את ההודעה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

(אוףףף הכל מתבלגן לי פה, זה מה שקורה כשמנסים ללמוד למבחן וסדר בעיה במחשב :P )

תןדה, בקשר לכתובת שאני רושמת ב local adress הבנתי, אז מה אני אמורה לרשום ב public adress?

תודה על הערה, נלקח לתשומת הלב

פורסם

כמו שרשום פה:

public address - כתובת האינטרנט של המודם כרגע. היא מופיעה בהרבה מקומות, ואפילו באותו מסך (יש שם חוק דיפולטי של SNMP בפורט 161 על הכתובת הנוכחית)

אם אני לא טועה, זאת אמורה להיות אותה הכתובת כמו שרואים באתר

www.showmyip.com

או

www.whatismyip.com

אבל תבדקי את זה. לא בטוח 100%, כי אני לא בקיא בראוטר הזה באופן מוחלט.

ו...

אין בעיות. בשביל זה אני פה. :)

פורסם
  • מחבר

אצלי בהגדרות של הראוטר מופיע רק פורט 161 ולא רשום לידו SNMP, מה גם שמופיעות לי שם שתי כותובות.

וד"א שני האתרים האלה נותנים את אותה הכתובות.

תודה, אני אנסה כמובן אעדכן (בעריכה :) )

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה

אבל זה לא עזר, אני כבר לא יודעת מה לעשות...

יש הצעות נוספות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים