עבור לתוכן

עזרה - בקניית כרטיס בגלל שהקודם נשרף - עד 1400 שקל

Featured Replies

פורסם

נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 ..

עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק

המעבד שיש לי : Q9550

ספק : superb 720w Gigabyte

רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים.

עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות בערך -

הדגמים האלו שעולים בערך 1100 -

כרטיס מסך Gigabyte

דגם Radeon HD 6870 1024MB

GV-R687OC-1GD

או

[table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך Asus

דגם Radeon HD 6870

EAH6870/2DI2S/1GD5

או

[/td][/tr][/table]כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 6870 1024MB GDDR5

עכשיו הם כולם אותו הדבר - השאלה היא איזה חברה יש לה תכרטיס הכי טוב ?

והשני סוגים השונים שעולים טיפה יותר-- בין 1250 ל 1359

‏HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ של ספיר

או

כרטיס מסך Gigabyte

דגם Radeon HD 6950 1024MB

GV-R695OC-1GD

אשמח לשמוע- איזה הבדל יש בין ה HD 6950 ל HD 6870 - והם התוספת מחיר מצדיקה את העוצמה .

כמובן שאם יש כרטיס טוב יותר -במחיר הזה אשמח לשמוע עליו.

בעיקרון הכרטיס צריך להיות בנוי להריץ את באטלפילד החדש שעתיד לצאת וקול אוף דיוטי החדש שעתיד לצאת.

-הHD 4870 הקודם שלי היה ממש טוב ומריץ הכל על גבוה יחסית , אז מעניין באמת בכמה הכרטיסים האלו חזקים לעמותו שהוא ישן יחסית

שנתיים וחצי בערך.

אז תודה על העזרה זה מאוד חשוב לי .

[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

http://tms.co.il/product/10039

כרטיס מסך לא יקר במיוחד, אבל יותר חזק מ6950, ואני מבין שאין כוונה לoc. המעבד שלך לא יהווה צוואר בקבוק, זה בסדר. למרות שבהחלט ניתן לעשות לו אוברקלוקינג לשיפור ביצועים קל. ויש הפרש לא קטן בין הכרטיס שלך ו4870...

פורסם
  • מחבר

הGTX 560 יותר חזק מה HD 6950 . ? זה עשו לכרטיס הזה שהבאת אוברקולוק כיאלו ? .. ,

ומה ההבדל בין הכרטיס שנתת לזה ?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7423&CatCode=529

פשוט החנות ליד הבית.., תודה על העזרה

פורסם

זה 560 ti, לא רק 560, שים לב. אלה גירסאות שונות. והוא יותר חזק, כן, יש לו אוברקלוק אכן, אבל זה לא ממש משנה כי עדיין הוא הרבה יותר קריר ושקט מה6950 לדוגמא גם. למרות שהוא כן צורך יותר חשמל. הכרטיס הזה שם הוא כרטיס חלש ולא מומלץ, ויקר בצורה מטורפת. הכרטיסי מסך של אייבורי יקרים מאוד אגב.

פורסם

ניתן להשיג 6870 בפחות מ 900 ש"ח, ולדעתי הוא נותן את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר

perfrel_1920.gif

פורסם

זה 560 ti, לא רק 560, שים לב. אלה גירסאות שונות. והוא יותר חזק, כן, יש לו אוברקלוק אכן, אבל זה לא ממש משנה כי עדיין הוא הרבה יותר קריר ושקט מה6950 לדוגמא גם. למרות שהוא כן צורך יותר חשמל. הכרטיס הזה שם הוא כרטיס חלש ולא מומלץ, ויקר בצורה מטורפת. הכרטיסי מסך של אייבורי יקרים מאוד אגב.

אל תטעה אנשים... 560TI מעולם לא היה יותר חזק מ 6950, ההבדל בניהם קיים וגודל ככל שעולים ברזולוציה...אם נהיה מדוייקים גם HD5870 יותר חזק מ 560TI, ואם תסתכל תגלה ש 560TI בכלל יותר קרוב בביצועים ל HD6870 מל 6950...

לא שמתי לב שאתה מדבר עם גרסת אוברקלוק, שאכן אוליי מהירה יותר מ 6950 בסטוק

היה HD6850 ב 600~ שקל, אם עדיין קיים לדעתי לחטוף... באוברקלוק קליל יחסית הוא ברמה של 6870 ועולה עשרות אחוזים פחות...

פורסם

lanzar, היא אכן יותר יותר חזקה מ6950 בסטוק, והוא לא ניראה אחד שמתכנן אוברקלוקינג. היא גם גירסא ממש ממש קרירה אגב.

ושניצקי, את ה560 ti soc שים בטבלה הזו כמה אחוזים בודדים מעל ה6950.

פורסם

8%... ההבדלים אף פעם לא גדולים בן כרטיסים מתחרים, ובדרך אפילו לא יחסית לכרטיס שממוקם מעל...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה - הזמנתי את ה

Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVERCLOCKED - GV-N560SO-1GI - מלאי מוגבל

מקווה שהוא באמת יעשה את העובדה- ושוב תודה רבה לכולכם -)

פורסם

זה כרטיס מצוין!

אתה תהנה ממנו :):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים