פורסם 2011 ביולי 2614 שנים מחשב בן כשנה מפרט :מעבד :intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156לוח אם :Gigabyte GA-p55a-ud3זיכרון:G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך:Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11ספק :Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psuמארז:CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSUכ.קשיח :wd caviar blue 500GB 16mb 7200המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורסהיתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורההמארז יחסית איכותי מגיע עם מאוורר קידמי גדול מאורר אחורי ואחד עליון (שנותק בגלל קול זמזום) ויש מאורר בסיסי של אינטל שמגיע עם המעבדמה אתם ממליצים לי לעשות כדי להפתר מהרעש והתחממות..אגב הביצועים של המחשב ממש לא משהו ביחס למפרטתודה רבה מראש
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים ממליץ להוריד את הגוף קירור שהגיע עם המחשב ולהחליף בכזה, גם שקט וגם יוריד טמפרטורה.אם אתה רוצה לחסוך כסף אז לפחות תחליף משחה (אני משתמש בכזו).למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהביצועים לא משהו? במשחקים? בגלישה? בסרטים? בעריכת מסמך?
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים מחבר תודה על התגובה אני מוכן לשים עד 200 שח בשביל לקחת באמת את הקירור הכי טוב שיש למעבד מבחינת רעש וקירורשאלה נוספת..זה יהיה בסדר לנתק את כל המאוררים של המארז ולהשאיר רק את זה של המעבד ?או שיש תחליף או פתרון לכל המאווררים האלה
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים האמת, המארז שלך נחשב לאחד הטובים, מפתיע אותי שאתה מתלונן על מאווררים שלהם...בכל אופן ממליץ על הגוף קירור שציינתי כדי לטפל בקירור המעבד (על הדרך שים לב שאין על המעבד תווית מחיר... כן זה קורה).בקשר לרעש של המארז, תתקין SpeedFan, שם יש יכולת לשלוט ולהוריד עוצמות של המאווררים (וגם לנתר טמפרטורות).אם בכל זאת בא לך לנתק, תשאיר את האחורי או העליון.
פורסם 2011 ביולי 2614 שנים מחבר טוב אז ככה פתחתי את המארז לבדוק את מקור הרעש..אחרי ניתוק של הכל גיליתי שרוב הרעש מגיע מהמאורר של המעבדיוצא טיפונת רעש מהכוננים קשיחים ..יש לי כמה שאלות קטנותאתה חושב שקירור כזה לא תקין יכול להשפיע משמעותי על ביצועים של המחשב ?ומה אתה חושב על המאורר Mugen 2 CPU cooler ?אחרי שאתה מסתכל על המפרט שלי אתה רואה מקום לשדרוג במפרט לביצועים טובים יותר לתוכנה כמו אפטר אפקט ?
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים פותח התרד לפני שאתה קופץ על קירור..תרענן מחשה טרמית לקירור הקיים ותראה מה התוצאות..כמו כן אם אתה לא מחפש יכולת OC מטורפת..יש קירורים זולים יותר..לדוגמאת הKATANA 3 או הFREEZER לסוגיו שיהיו זולים ויספקו אותך מבחינת ביצועים.
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים אם אתה ממש רוצה להשקיע, הכי טובים זה NOCTUA.אבל הכי זול שראיתי שמתאים למחשב שלך זה Noctua NH-C12P.לדעתי ה-Freezer 7 שהצעתי עולה סביב 120 ש"ח יעשה את העבודה (תמורה הכי גבוהה למחיר).
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים מחשב בן כשנה המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורסהיתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורהמה אתם ממליצים מה בדיוק מגיע לטמפרטורה של 100 מעלות? כרטיס מסך או מעבדמחשב בן שנה לא ממש זקוק לחלפת משחה ! אע"פי שלפי התיאור זה הדבר הראשון שהייתי מחליףגם עם קירור סטוק לא צריכות להיות כאלה טמפרטורותאני מציע לא לרוץ לקנות קירור לפני שפותרים את הבעיה
פורסם 2011 ביולי 2714 שנים קודם כל אני ממליץ על גוף קירור איכותי שיוריד את הטמפרטורה KATANA3 יספיק,בנוסף תעשה ניקיון למארז עים פאן ניראה לי שהיצטבר שם המון אבק.דבר אחרון חשוב להחליף את המשחה הטרמית שבאה עים הגוף קירור חשוב שתעשה את זה כמו שצריך.לאחר כל זה הטמפרטורה צריכה לרדת להשערתי בכ20-25 מעלות,כלומר מצב מנוחה כ40 ומאמץ 60 גם יותר מיזה נחשב לתקין.
פורסם 2011 ביולי 2814 שנים מחבר אני פותח אותו ומנקה אותו מידי פעם זה כנראה משהו קירור כמו שאמרתם ומשחה חדשה לא תזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.