עבור לתוכן

גם לכם קורה שצריך באינטרנט ללחוץ על כל דבר פעמיים בשביל שהיפתח?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי ..

אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה..

או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר..

רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח

אבל זה משהו שעדיין יש גם פה

רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה

אבל לא מצאתי כמעט כלום..

יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות עם זה?

יכול להיות שזה האינטרנט דווקא הבעיה? (אני מחובר עם כרטיס רשת מובנה לנתב D-LINK U2650 של בזק.. ) והוא באמת הרבה פעמים מתנתק סתם וצריך כמעט כל יום לכבות ולהדליק אותו מחדש..

השאלה עם זה הבעיה? אני פשוט מנסה לבודד את התקלה ולשלול דברים

חוץ מזה המחשב דווקא רץ יופי יחסית לכפול ליבה =]

פורסם

גם לי זה קורה! זה כזה מעצבן!

ניסיתי הרבה דרכים לפתור את הבעיה הזאת אך ללא הצלחה, גם אני ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר.

גם לי יש מחשב חזק יחסית (I7 920) ולא הצלחתי לעלות על התקלה הזאת.

גם כל מיני סרטונים ביוטיוב נתקעים שעות עד שהם מתחילים להיטען ויהיה אפשר להתחיל לצפות בהם.

בדקתי את הבעיה ב- HOT ובנטוויז'ן והבעיה לא אצלם, המהירות והפינגים תקינים אצלם.

אם מישהו יכול למצוא פיתרון לבעיה הזאת יעזור לי מאוד!

פורסם

גם לי זה קורה מלא פעמים...

זה ממש משגע :pissed: :pissed:

פורסם

שלום bneli, nerya40, raiman1

כמה דברים שאולי יעזרו לנו למצוא את מקור הבעיה:

1. האם ניסיתם להריץ את Firefox ב-Safe Mode ולבטל את כל ההרחבות?

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode

2. האם ניסיתם לשחזר להגדרות ברירת המחדל?

3. האם יש לכם תוכנות SpyWare מותקנות על המחשב?

4. באיזו מערכת הפעלה אתם משתמשים?

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שלום bneli, nerya40, raiman1

כמה דברים שאולי יעזרו לנו למצוא את מקור הבעיה:

1. האם ניסיתם להריץ את Firefox ב-Safe Mode ולבטל את כל ההרחבות?

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode

2. האם ניסיתם לשחזר להגדרות ברירת המחדל?

3. האם יש לכם תוכנות SpyWare מותקנות על המחשב?

4. באיזו מערכת הפעלה אתם משתמשים?

בהצלחה

לי יש XP SP3 והוא רץ עם אנטי וירוס AVAST FREE

מעבר לזה אני מריץ פעם בכמה זמן SPYBOT דרך דיסק BOOT של Hiren וסורק את המחשב

פורסם

גם אני סובל מהבעיה

קניתי מחשב חדש לפי מפרט שבנה לי THEONE89 וגם המחשב שלי משתהה בפעולות המתוארות

אני מניח שאם אף מומחה לא הגיב פה אזה כנראה אין לבעיה פתרון

פורסם

נרשמתי במיוחד בשביל לנסות לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת...

אלו התובנות שלי לגבי הבעיה...

1. הבעיה הזאת לא הייתה לי בHOT... בדיוק לפני שבוע עברתי לבזק וקיבלתי מודם שהוא גם ראוטר(DGN2200) ומאז הבעיות האלה התחילו... בHOT היה לי מודם של כבלים וראוטר שאני קניתי בעצמי והכל עבד טוב ויפה, אבל עוד פעם, יכול להיות שבכלל אין קשר בגלל שיש פה אנשים בהוט וגם יש להם את הבעיה הזאת.

2. חיפשתי קצת באינטרנט על מודם שמתחמם... ובאמת אפשר לבשל על המודם ביצה... אחרי שגיליתי שהוא רותח פשוט שמתי את המעמד מפלסטיק שקיבלתי יחד עם המודם ופתאום הוא הפסיק להתחמם, אבל עדיין יש את הבעיה אז כנראה שזה לא קשור להתחממות המודם.

3. קראתי באינטרנט על lease time של של המודם (DHCP), ניסיתי כל מיני הגדרות, בין היתר לקבע את הIP של המחשב ולראות אם זה קשור בכלל וגיליתי עדיין שיש את אותה הבעיה, כמו כן במודם שלי לא ניתן להגדיר זמני lease אז לא היו לי הרבה אפשרויות, אז כנראה שזה לא הבעיה.

4. הבעיה לא נמצאת בהגדרות של המחשב ב100% כי לא שיניתי שום דבר מאז,וזה התחיל לפני שבוע בערך.

5. הדבר היחיד שכן עבד לי :yelclap: זה להגדיר חייגן דרך המחשב וככה לעקוף את המודם, ומאז אין לי בעיות, אבל אני לא אוהב חייגן אז זה לא פתרון אידיאלי בשבילי.

6. כמו כן שמתי לב לרוב האנשים שיש להם את הבעיה הזאת יש FIREFOX, יכול להיות זהו מקור הבעיה?

נ.ב. לפעמים אם האתר תקוע יותר מדי זמן ואני לא לוחץ עליו פעמים אני פשוט מקבל שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת...

מקווה שכל התובנות שלי יעזרו לפתור את הבעיה.

פורסם

אני משתמש בכרום ככה שהבעיה לא רק בFF ויש לי מודם ראוטר של טומפסון שרת לא רלבנטי אני בחו"ל

אתה אומר שיצירת חייגן במחשב פתרה לך את הבעיה?

הפתרון הזה לא רלבנטי לכולם משום שאם אתה מגדיר חייגן דרך המחשב, המחשב שלך חייב להיות דולק ומקושר ע"מ ששאר המחשבים בבית

יוכלו להתחבר לאינטרנט

מקווה שיבוא מומחה עם פתרון טוב יותר

פורסם

אני משתמש בכרום ככה שהבעיה לא רק בFF ויש לי מודם ראוטר של טומפסון שרת לא רלבנטי אני בחו"ל

אתה אומר שיצירת חייגן במחשב פתרה לך את הבעיה?

הפתרון הזה לא רלבנטי לכולם משום שאם אתה מגדיר חייגן דרך המחשב, המחשב שלך חייב להיות דולק ומקושר ע"מ ששאר המחשבים בבית

יוכלו להתחבר לאינטרנט

מקווה שיבוא מומחה עם פתרון טוב יותר

אוקיי... כנראה שהבעיה לא בדפדפן... לפי המודם אני משער שאתה בהוט... היה לי מודם אחר בהוט ולא היו לי בעיות... יכול להיות הבעיות הם במודמים ספציפים של שתי החברות (בזק או הוט)?

נ.ב. הצעתי את הפתרון של החייגן כדי לנסות ולראות מה המקור של הבעיה, גם אצלי החייגן לא שימושי כי יש לי רשת בבית, אבל עובדה שזה עובד, אולי מישהו שמבין יותר ממני ברשתות יוכל לפענח למה עם חייגן זה מתנהג בסדר ובלי חייגן זה פשוט זוועה?

פורסם
  • מחבר

6. כמו כן שמתי לב לרוב האנשים שיש להם את הבעיה הזאת יש FIREFOX, יכול להיות זהו מקור הבעיה?

גם היה לי את אותו הבעיה באקספלורר 8 פשוט שם זה היה עוד יותר איטי כי האקספלורר הזה איטי לאללה

אני רואה שאין פתרון.. יכול להיות שזה באמת בגלל הראוטר?

כי אני באמת ניזכר שאצל סבתא שלי שמחשב שערכבתי להם שם שדיי דומה למחשב שלי במפרט חוץ מכרטיס מסך יותר חזק.. שם חיברתי את המחשב עם מודם ADSL של בזק יש למחשב ועם חייגן (כי אין צרך ברשת פשוט) ובאמת אני ניזכר שלא ראיתי שם גם אין תבעיה הזאת..

השאלה אם זה קשור? כי ההבדל חוץ מזה שם ששמה הספק הוא 013 נט ויזן

ואצלי גם תשתית וגם ספק 014 של בנק

פורסם

תראו לפי דעתי:

1. הבעיה היא לא ב- HOT/בזק או בספקיות שלנו (בגלל שלכולנו יש את הבעיה הזו וכל אחד נמצא בחברה אחרת).

2. הבעיה היא לא בסוג הדפדפן (בגלל שכולנו טוענים שיש להם דפדפן שונה ויש את אותה הבעיה).

3. הבעיה היא לא בוירוס או רוגלה (בגלל שלכולנו יש אנטי וירוס, חלקנו פירמטנו את המחשב ככה שהבעיה היא לא במחשבים שלנו).

4. הבעיה היא לא בווינדוס ספציפי (גם בווינדוס 7 זה קורה וגם בווינדוס XP זה קורה).

רעיון לבעיות:

1. הראוטרים שלנו, לפי מה ששמתי לב ברגע שאני מחבר את המחשב שלי ישירות למודם הבעיה הזאת נפתרת. עוד מישהו כתב פה שגם כשהוא מחבר את המודם ישירות למחשב שלו ומגדיר חייגן זה מסדר את הבעיה.

2. כאשר נכנסתי ל- "מצב בטוח" בווינדוס הבעיה הזו נפתרה גם כאשר המחשב היה מחובר לראוטר.

המסקנה שלי, הבעיה היא לא בראוטרים, יש איזה שהוא משהו אולי בהגדרות מערכת שגורם לעיכוב הזה בהימצאות ראוטר ברשת שלנו.

יש מישהו שמסכים איתי/ לא מסכים איתי ?

פורסם

לי יש גם בעיה דומה מחשב עם windows7 וFF למרות שניסיתי גם כרום וזה עדיין נתקע..

לגבי החיבור אני עם מודם בלי ראווטר אבל ברשת עם מחשב נוסף (בעזרת switch).

אני עם בזק כתשתית.

פורסם

בעקרון פתרתי את הבעיה אצלי אבל לא הצלחתי לגלות למה זה קורה, מה שעשיתי זה הגדרתי את הראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד (הוא משמש לחיבור חיצוני בלבד), ראוטר אלחוטי שקניתי בעצמי מחנות מחשבים הגדרתי כנתב פנימי ( של הרשת בבית ), בעקרון זה בדיוק כמו חייגן , רק שהחייגן עצמו נמצא בנתב הפנימי של הרשת שלי, לפי דעתי הבעיה היא בראוטרים שבזק או הוט מחלקות, בהגדרות DHCP או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים