עבור לתוכן

האם כדאי לשים דגש על USB 3 במחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד 15'' ללימודים שנה הבאה בין ה2000-3000 שקל כ"מ לא כלכך חשוב מאחר שמשחקים רק יפריעו לי ללמוד ולזה יש את המחשב החזק והגדול בבית חח ... הדגש יותר על ביצועים טובים כדי לשמור על מחשב מהיר ואיכותי לזמן רב יותר לכן שמתי דגש על קניית מעבד I3 ולא מהדור הישן .. יותר זכרון בראם וסוללה שלפי מה שראיתי לא כלכך שונה היום בין שאר המחשבים (כולם כמעט 6 תאים וזמן סוללה תלוי בעוצמת המחשב)

דגש נוסף שראיתי הוא שבדגמים מסוימים אני יכול להשיג גם יציאה אחת של USB3.0 שהוא נאמר להיות מהיר מספיק להעביר סרט HD בדקה

השאלה אם כדאי להשים דגש על רכיב זה או לחסוך כמה מאות שקלים ולקבל את אותם הביצועים ללא זה(ועוד כמה קשקושים בלתי נחוצים)

מגגול מהר של הרכיב החדש ראיתי מאמר באתר שבו כתוב שההתקן החדש יתוך גם ביציאה הקודמת ויהיה מהיר מאוד אז האם כדאי לוותר או שזה חיוני ?

(ובמידה ותשלאו אם אני חושב שזה דבר חשוב אז תשובתי היא שאני מחפש מחשב עדכני ל3 השנים הבאות(כמה שאפשר כמובן)

תודה על העזרה ... מצטער על המגילה הארוכה חחח

פורסם

אם זה מחשב ללימודים 15" זה גדול, 13" יהיה עדיף, סוללה זמנים יכולים להיות מאוד שונים

ומה בדיוק תחבר לUSB3? דיסק און קיי רגיל לא מנצל אפילו את המהירות של USB2. נשמע לי די מיותר

פורסם

כדאי מאוד לקנות מחשב עם כניסת USB3 כדי שתוכל לחבר הרדיסק חיצוני במהירות נורמלית.

גם DOK יש היום כבר לא מעט דגמים של USB3 והם יכולים להיות פי כמה מהירים מDOKUSB2.

בקיצור כדאי מאוד שתהיה כניסת USB3, אחרת כל התקשורת של המחשב עם התקנים חיצוניים תהיה איטית ובלתי נסבלת.

פורסם

אם זה מחשב ללימודים 15" זה גדול, 13" יהיה עדיף, סוללה זמנים יכולים להיות מאוד שונים

ומה בדיוק תחבר לUSB3? דיסק און קיי רגיל לא מנצל אפילו את המהירות של USB2. נשמע לי די מיותר

מסתומרת מה הוא יחבר?

מוכרים diskonkey-ים וכוננים חיצוניים שתומכים בusb3..

אני אומרת אם כבר קונים מחשב - לקנות משו טוב..

פורסם

תלוי כמה משתמשים בהתקן חיצוני ומה ההפרש במחיר.

אם מדובר בהעתקה פעם ב לדיסקאונןקי, וההפרש של כמה מאות שקלים, אני חושב שאפשר לוותר.

לרוב אני מעתיק ל DOK שלא שלי, וגם כך לא תומך ב USB3.0, לכן לא יורגש שום שינוי במהירות.

ההבדל העיקרי מתבטא באחסון על דיסק חיצוני, למי שיש - ואז USB3.0 הוא חובה !

פורסם

מסתומרת מה הוא יחבר?

מוכרים diskonkey-ים וכוננים חיצוניים שתומכים בusb3..

אני אומרת אם כבר קונים מחשב - לקנות משו טוב..

אתה מבין שצריך שגם הDISKONKEYים יהיו מספיק מהירים? הפשוטים שאתה קונה היום בקושי מנצלים USB2, אז לא יהיה שום הבדל

בכל מקרה, אם זה בא כתוספת אז למה לא, אבל לא חייב להתפקס שחייב שיהיה את זה

פורסם

לפי דעתי היום זה כבר MUST לקנות מחשב שמצויד ב- USB3.0 במיוחד אם מתכננים מחשב שישמש למשך הרבה שנים

היום יש כבר הרבה התקנים חיצוניים בממשק הנ"ל

פורסם

סליחה על הבורות,

מה זה usb3.0? זה אומר שיש 3 יציאות של usb במחשב עצמו?

אודה להסבר

פורסם

דגש נוסף שראיתי הוא שבדגמים מסוימים אני יכול להשיג גם יציאה אחת של USB3.0 שהוא נאמר להיות מהיר מספיק להעביר סרט HD בדקה

פורסם

תמצא קודם כונן שיודע להעביר בקצבים האלה (לא כל SSD יכול אפילו).

ושלא נדבר שבקרי USB, הסטורית, לא מסוגלים אף פעם להגיע למהירות התאורטית שלהם.

אז ללא ספק, עם הציוד המתאים, זה יהיה יותר מהיר מUSB2, אך אל תצפו באמת ל600MB/s.

פורסם
  • מחבר

אז במילים אחרות הטכנולוגיה של הUSB 3 היא לא משתלמת כלכך אולי הטכנולוגיה שאפל מתכננת תהיה טובה יותר אבל זה לא רלוונטי

בכל מקרה אז אני כנראה יחסוך איזה 400 שקל וייקנה דגם עם USB 2 כרגיל עכשיו השאלה היא מה

אתם מכירים אולי מחשב שהוא קל או דק באזור ה3 ? לא מצאתי כלום (לא שאני אופטימי שזה יהיה זול כזה חחחח אבל עדיין)

ולהוא ששאל מה אני יעשה עם 15 : אני לא אהבתי ת13 קטן לי מדיי אני עיוור חחחח

פורסם

אז במילים אחרות הטכנולוגיה של הUSB 3 היא לא משתלמת כלכך

זה לא בדיוק מה שנאמר...

פורסם

כדאי מאוד לקנות מחשב עם כניסת USB3 כדי שתוכל לחבר הרדיסק חיצוני במהירות נורמלית.

גם DOK יש היום כבר לא מעט דגמים של USB3 והם יכולים להיות פי כמה מהירים מDOKUSB2.

בקיצור כדאי מאוד שתהיה כניסת USB3, אחרת כל התקשורת של המחשב עם התקנים חיצוניים תהיה איטית ובלתי נסבלת.

לא הייתי אומר "בלתי נסבלת", אבל אין ספק ש-USB3 יכול לזרז עניינים.

אם אתה לא מתכנן להעתיק ג'יגות של מידע מידי יום מהמחשב לדיסק חיצוני ולהיפך, אז זה דיי מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים