עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לאינטרנט.

Featured Replies

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה כמו של פותח השאלה, אבל אני לא מעוניין לשלם על ראוטר בין 300 ל 400 שקל רק בגלל שהמחשב והמודם נמצאים בממ"ד מה גם שהקרינה של הראוטרים המיוחדים לממ"ד היא הרבה יותר גבוהה ומסוכנת, יש לכם רעיונות אחרים לבעיה הזו? מה עם לשים את הראוטר מחוץ לממד ולחבר את הראוטר עם חוט ארוך? השאלה היא כמה חוטים צריכים לצאת מהראוטר החוצה וכמה עולים חוטים כאלה ארוכים?

פורסם

מסוכנת? שלום אדוני המדען יודע הכל. מעולם לא הוכח שקרינה מראוטרים (או אלקטרומגנטית או סלולרית) עושה כל נסק לבני אדם או לבע"ח אחרים.

פורסם

עד לפני חודשיים לא הייתה עדיין הוכחה שטלפון סלולרי מסרטן אבל כבר לפני 10 שנים כל טיפש ידע שזה כן תפעיל תראש ואל תסתמך רק על הוכחות זה דבר ראשון, דבר שני מה בקשר לשאלה שלי

פורסם

אין לי מושג לגבי השאלה שלך, אם היה לי הייתי עונה. לא התחום שלי. אמונות טפלות לעומת זאת, כן.

|עד לפני חודשיים לא הייתה עדיין הוכחה|? עדיין אין! :facepalm: בסך הכל ארגון ה-WHO בדק מחקרים קודמים בנושא וקבע שצריכה להתבצע חקירה נוספת. הוחכה... פחחח.... הם הכניסו את הטלפונים הסלולריים לרשימה ביחד עם חמוצים, בנזין וקפה.. תיגמל גם מהם. סכנת מוות.

|כל טיפש יודע|? בימה"ב "כל טיפש" "ידע" שהעולם שטוח. {הערת אגב, יש דווקא היסטוריונים מסויימים שחולקים על הטענה שהם חשבו שהעולם שטוח, לא משנה}.

כנס לדיון שהיה בנושא, אין טעם לפתוח עוד אחד.

[מצחיק, אתה האדם השני שיצא לי להתווכח איתו על הנושא הנ"ל...]

פורסם

ח מצחיק אם היית מבין קצת מה זה קרינה וחוקר לעומק היית יודע "רק" מתוך הבנה לוגית פשוט שזה מזיק ולא מעט, עוד מעט תגיד שסיגריות גם לא גורמות לסרטן בגלל חוסר בהוכחות חותכות אבל שוב, כמו קרינה סלולארית כנ"ל לגבי סיגריות עצם השימוש בהם וההרגשה שנגרמת לך לאחר מעשה מעידה על אפקט שלילי שכל אדם פשוט שניסה אחד מהדברים יכול לחוש.

לא משנה, מה בדבר הנושא של הראוטר, השאלה נשארה על כנה.

פורסם

אבל יש הוחכות חותכות שסיגריות גורמות לסרטן ולשלל דברים אחרים! :facepalm:

אתה רווצה לומר שאני לא מבין מה זה קרינה בעוד אתה צועק פה על כל העולם את האמונות הטפלות שלך? פחחח

הבנה לוגית? אולי אתה לא הבנת מה זו קרינה. אני רק אזכיר לך שיש הרבה סוגים, חלקם מזיקים, וחלקם נחוצים לקיום החיים.

הרגשה? איזו הרגשה נגרמת לך משימוש בטלפון (או ראוטר לצורך העניין)? אם אתה מדבר על החום, זה לא מהקרינה, זה מהתחממות של המכשיר. הרגשה נוראית. ייסורי מצפון. נורא.

אתה אידיוט. צא מהקופסא הנוחה שלך ותבדוק מה אתה אומר. או שתישאר בור שמאמין באמונות טפלות.

מספיק עם הנושא הזה. הפנתי אותך לדיון הארוך על הקרינה, אתה מוזמן לקרוא אותו ולהחכים.

פורסם

בואנה אתה חתיכת טמבל מה אתה מתפלסף חושב שאתה יודע משו לך תעשה חמוצים מדבר לי על קרינה סלולארית סע סע תכניס תראש למיקרוגל טמבל למה אנשים שלא מבינים משו מהחיים שלהם מנסים ללמד אחרים תנוח

פורסם

שמור על פיך שמא ה' הקדוש ברוך הוא מלך המלכים (האחד והיחידד) יוריד עליך ברק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים