פורסם 2011 ביולי 2514 שנים כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד.השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר?ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים יש כמה וכמה ראוטרים בשוק:Edimax, Tp-Link, Linksys, Netgear, D-Link, 3-Comהשניים הראשונים סבבה, השאר לא יצא לי לעבוד איתם.
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים מחבר הבעיה שלי היא שיש לכל חברה הרבה דגמים והמחירים נעים בין 60 ל - 400 שקל בערך. כמובן שאני מעוניין לשלם כמה שפחות, אבל השאלה היא אם זו תהיה קנייה חכמה והמוצר יספק את הצרכים שלי. לכן אני יותר מחפש המלצות לדגמים ספציפיים. תודה יוסי על ההתייחסות.
פורסם 2011 ביולי 2914 שנים נתב אלחוטי וממ"ד בדרך כלל לא מסתדרים טוב ביחד. מכיוון שמבנה הקירות של הממ"ד "הורג" את האות האלחוטי.תשקול העברת כבל מהממ"ד לסלון וכך תוכל למקם את הנתב בסלון ולהינות מכיסוי אלחוטי טוב יותר.על מנת שנוכל להמליץ לך על נתב המתאים לצרכיך, יש צורך לדעת מהן הדרישות שלך ממנו.
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים מחבר העברת כבל מהממ"ד לסלון לא כ"כ ריאלי, מדובר בשתי הקצוות של הבית.הדרישות שלי הן אינטרנט בכל הבית בלי הפרעות עד כמה שאפשר. מה עוד צריך לבקש ? עוד רעיון שעלה לי עכשיו זה אינטרנט USB שיחובר לנייד. השאלה עד כמה זה משתלם?(הנייד רוב הסיכויים לא יצא מהבית)
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים מחבר דרך אגב אני מחובר בעזרת חייגן, זה אומר שאני צריך איזה משהו מיוחד בראוטר?מה אתם אומרים על linksys e1500 ? מישהו מכיר? לא נראה לי שיש את הדגם בארץ..
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים יהיה לך חייגן גם בראוטר, אתה רק תצטרך להכניס את ההגדרות שלו. לגבי הדגם קצת נראה לי שנוי במחלוקת, איפה האנטנות שלו?? בכותרת רשום שזה תקן N, וב- specifications מופיע רק תקני B ו- G.
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים מחבר יש לו 3 אנטנות פנימיות, ואני דיי בטוח שזה תקן N. מצד שני גם באתר שלהם אי אפשר להזמין לישראל וגם באמזון
פורסם 2011 באוגוסט 314 שנים תבדוק לך את זה: http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1272 ( הם רושמים שם שזה מתאים לממ"ד )יכול להיות שגם אני אקנה אותו, שלי ישן מידי כבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.