עבור לתוכן

כשיש 10 מגה ב014 (תשתית בזק ) זה אוטומטי מסלול NGN ?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי

ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים.

יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה .

בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחבר ל@1 ותעשה את הבדיקה באתר של בזק שוב (ואם אתה לא יודע איך פשוט תתקשר לבזק).

לא יכול להיות שאתה מקבל 0.3 מגה באתר של בזק כשאתה מחובר.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת.

אם אתה בודק באתר של בזק , תמיד אתה צריך לקבל את המהירות המקסימלית שלך.

במקרה שלך , משהו תקול.

איך אתה מחובר למחשב? דרך ראוטר?

פורסם
  • מחבר

^

מה זה משנה? יש לי מודם.

תתחבר ל@1 ותעשה את הבדיקה באתר של בזק שוב (ואם אתה לא יודע איך פשוט תתקשר לבזק).

לא יכול להיות שאתה מקבל 0.3 מגה באתר של בזק כשאתה מחובר.

אני אבדוק זאת עם בזק.

....

באופן כללי : רוב היום מהירות ההורדה היא 350 400 (כמובן שמדובר על שרתים מהירים ). אף פעם זה לא צריך להיות ככה ( עומס של רוב היום )? כי תראו כמה תלונות של אנשים יש ברשת.

מה לגבי NGN? זה שיש לי 10 מגה ,זה כבר אומר שאני במסלול הזה?

פורסם

קודם תסדר את הבעייה שלך, תוריד כמו שצריך בבדיקת הורדה ואז תעבור לבעייה.

פורסם

אני בספק אם זה NGN

אבל גם לי יש 10MB של בזק

ובאתרי הורדות כמו FILEFLYER,UNLIMIT וכדומה אני מקבל מהירות הורדה של 1.2MB\S שזה המקסימום.

וגם לא משנה באיזה אתר ובאיזה שעה ביום אני עושה בדיקת מהירות אני מקבל את המהירות המקסימלית.

אבל אם יש לך 10MB ואתה בפועל מקבל 0.30 זאת כבר בעיה חמורה שאתה צריך לברר עם בזק.

יש לך ראוטר אולי?

יכול להיות שמישהו חוגג לך על החיבור.

פורסם

וכן ברגע שאתה על 10 מגה ב014, אתה בניתוב של הPNGN, אבל אצלך זה לא קשור אצלך יש בעייה אחרת.

פורסם

אני מעוניין לשדרג ל-10M.

העניין שהקו טלפון שלי לא מרושת עדיין ב-NGN.(בדיקה פה:http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn_map.aspx)

האם יש 10M ללא NGN?

תודה.

פורסם

אאל"ט, המקסימום שבזק מספקים בקו שהוא לא NGN הוא 8Mb.

פורסם

אתה לא מקבל את המהירות שמגיע לך עקב בעיה מסויימת שבזק הורידו את המהירות שלך למהירות נמוכה כדי שהנתב הסתנכרן ויכול להיות שהוא לא קיבל את העידכון מחדש או שלא עידכנו כמו שצריך ואתה מעודכן לחבילה הכי נמוכה שיכולה להיות, צריך לדבר איתם ולפתור את הבעיה 100% תשתית

פורסם

מופיע:

25alu09.png

ומחזיר "לא נמצאו תוצאות רלוונטיות לחיפוש שביצעת"

גם באתר של בזק לא מופיע 8Mb, כנראה הפסיקו להציע את זה ללקוחות חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים