עבור לתוכן

mid-tower התלבטות מאוד מאוד קשה

Featured Replies

פורסם

ATHLON X2 5000 שירת אותי לאורך תקופה די ארוכה ועבר הרבה התעללויות אך לצערי הוא כבר לא מציע את כל מה שאני צריך ממחשב והגיע הזמן לעבור הלאה, ולהפתעתי נתקעתי דווקא בבחירת מארז.

קודם כל אני רוצה לציין מה אני רוצה מהמארז -

מארז MID-TOWER (לא בגלל שאין לי מקום לFULL אלה פשוט בגלל שהתקציב שאני מוכן להשקיע לא יספיק לFULL טוב), בעל מראה יפה, ואיכות בנייה גבוהה, בלי חשיבות מיוחדת לרמת הרעש.

איכות הבנייה חשובה לי יותר מהמראה, יצא לי פעם לראות מארז אצל חבר, המארז נראה מאוד נחמד ממרחק של חמישה מטרים כשהוא נמצא בפינה חשוכה מתחת לשולחן אבל כשהתקרבתי אליו הוא איבד את החן.... מכירים את החיקויים הזולים של הרובוטריקים שיש בחנויות צעצועים? זאת הייתה ההרגשה.

השקט לא מהווה גורם משמעותי ואין להכניס אותו למשוואה, אז שיהיה כמה שפחות מצועצע.

עם תקציב של 300~500 ש"ח למארז התחלתי לגלוש באתרי החנויות השונות ולראות מה מציעים פה בישראל, את מה שמצאתי סיננתי וקיבלתי כמה מועמדים -

ARMOR A90 - להבדיל משלושת המארזים האחרים הכלוב של ההארדים מכוון פנימה וזה מוריד מהנוחות, הדלת קצת מלחיצה, אבל מצד שני יוצא לי להשתמש בכונן הDVD לעיתים די רחוקות

690 II (שתי הגרסאות) - הרבה ממליצים עליו למרות שאני אישית לא מבין סביב מה כל ההייפ, ואני מעדיף את המראה של הARMOR או של הHAF922

HAF922 - חוץ מזה שהוא לא שחור בפנים והמראה שלהARMOR קורץ לי יותר אין לי ממש מה להגיד עליו לטובה או לרעה

LANCOOL K62 - אין משהו מיוחד להגיד עליו

אז אם יש לכם מידע שיעזור לי בבחירה, או שיש עוד מארז בקטגורייה שפיספתי אתם מוזמנים להגיב =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים