עבור לתוכן

תשלומים בכרטיס אשראי..

Featured Replies

פורסם

ערב טוב :]

אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי

ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס?

נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע...

תודה מראש :]

פורסם

כשאתה קונה בתשלומים הסכום הכולל לא משנה.

תשלום X מתקזז מהמסגרת החודשית וזהו זה.

אם המסגרת שלך היא 2000 שקל וקנית מחשב של 4000 שח ב 8 תשלומים,

המסגרת שתוותר לך בכל חודש היא 1500 שקל.

פורסם

לא נכון.

כשאתה קונה בתשלומים אז כל הסכום שנשאר לך לשלם תופס לך את המסגרת, ולא אין דרך לשנות את זה אלה אם כן מצאת חנות שבוטחת בך מספיק כדי שתגיד להם "כן אני יבוא חודש הבא לשלם לכם".. אולי החנות תקבל צ'קים דחויים, אבל אני בספק..

פורסם

מה שDeddy אמר הוא מה שאני מכיר.

בגלל זה אם המסגרת שלך היא 2000, לא יתנו לך לבצע עסקה של 4000 בלי אישור מיוחד, גם ב20 תשלומים.

אלא אם הדבר שונה לאחרונה.

פורסם

כפי שDEDDY אמר, הסכום הכולל הוא מה שיורד מהמסגרת.

אם אתה בן אדם בוגר ויש משכורות שנכנסות מידי פעם לחשבון, אז יש מצב שיהיה אישור חריג להגדלת המסגרת, אבל אל תבנה על זה.

העסקה היחידה שיכולה לאפשר לך פעולה כזאת ללא תפיסת המסגרת, או ליתר דיוק תפיסת המסגרת בגודל התשלום עצמו, נקראת עסקה פתוחה, חברות הסלולר לפעמים נוהגות ככה עם לקוחות קיימים.

בסופו של דבר תחפש הורה עם מסגרת ותקנה בעזרתו.

פורסם

אוקיי,

משום מה חשבתי שפעם ביצעתי עסקה וזה היה שונה,

אם מספר אנשים בטוחים שטעיתי כנראה שהם צודקים.

מצטער על ההטעיה.

פורסם

אם אתה בן אדם בוגר ויש משכורות שנכנסות מידי פעם לחשבון, אז יש מצב שיהיה אישור חריג להגדלת המסגרת, אבל אל תבנה על זה.

לדעתי הם מאשרים גם ללא בעיה אם יש בחשבון סכום כסף מספיק לכיסוי הרכישה. לפחות זה מה שנאמר לי במקרה אחד לפני מספר שנים שבו היה צורך לאשר חריגה חד-פעמית מהמסגרת.

פורסם

אתה יכול באותה מידה גם פשוט ללכת לבנק ולהגדיל את המסגרת, אם אתה בעל משכורת קבועה לא צפוייה שום בעיה.

פורסם

^בהחלט. אני לא רואה איך מסגרת אשראי נורמאלית ולא חריגה יכולה להיות קטנה ממחיר של לפטופ.

פורסם

^בהחלט. אני לא רואה איך מסגרת אשראי נורמאלית ולא חריגה יכולה להיות קטנה ממחיר של לפטופ.

מה הבעייה? כרטיס אשראי של חייל/סטודנט תפרן-מסגרות של 500-2000 שח..

פורסם

אם לא היה לך דברים חריגים, תבקש להעלות את מסגרת האשראי ל-6000 ש"ח. בזמנו עשו לי את זה בלי בעייה.

פורסם

מה הבעיה? אתה הולך לבנק ומגדיל את המסגרת, כל עוד יש לך הכנסות, אפשר להגיע גם למסגרת של גג 5000 (גם חיילים וסטודנטים)

איזה אשראי יש לך? ממליץ לך ללכת לבאג, יש שם הנחות לכרטיסי אשראי, לי יש את הכרטיס של מזרחי טפחות (דרך חשבון סטודנט) וזה נתן לי הנחה די גדולה, והחברת אשראי אישרה לי תשלומים לא הייתה לי בעיה

פורסם

אפשר גם יותר מ-5000, מניסיון.

פורסם

לי בתור חייל חובה בזמנו הרשו להגדיל רק עד 3000 גג..

4000 כבר היה מעל ומעבר בשבילם.

פורסם

אני לא מדבר על חייל, אלא על משוחרר טרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים