עבור לתוכן

ליבה גרפית ב i7-2600K

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD ..

אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין

תודה

פורסם

לוח H68 תוכל להישתמש בליבה הגרפית המובנת במעבד, עד כמה שאני יודע למטרות שלך זה מספיק חזק.

פורסם

לוח H68 תוכל להישתמש בליבה הגרפית המובנת במעבד, עד כמה שאני יודע למטרות שלך זה מספיק חזק.

H67 או Z68.

פורסם

צודק טעות שלי, היתכוונתי ללוח Z68 .

פורסם

כן, Z68 עדיף למעבד K בלי ספק.

הליבה הגראפית של המעבד הזה שקולה בערך ל HD4550 או HD4570 או G210M.

פורסם

אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר)

האם אלו כל השימושים שלך? כי אם כן אז כל מעבד כפול ליבה מודרני הוא הרבה יותר ממספיק, וכך גם כל שבב גרפי מובנה בלוח או ליבה גרפית (בהתאם לפלטפורמה) יהיו הרבה יותר ממספיקים.

לכן, אלא אם כן יש שימושים נוספים שלגביהם לא פרטת, המעבד הזה מוגזם לגמרי עבורך ופשוט חבל על הכסף.

כמו כן, ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תמצת בה את השאלה שלך. לדוגמה, האם הליבה הגרפית במעבד X מתאימה ל-Y (פירוט השימושים)?

פורסם

אם אלה השימושים שלך אז אל תקנה 2600K. כל מעבד שתי ליבות יספיק ועבור השימושים שציינת לא תבחין בשום הבדל. פשוט כלום. חבל לך על הכסף.

אתה רוצה לקנות את המעבד המרובע/מתומן החזק ביותר בשוק, כאשר בפועל מעבד שולחני הכי חלש שנמכר היום, יעמוד בעומסי העבודה שציינת בקלות רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים - אל תדאגו לי בקשר לשימוש הנכון בתקציב :)

אני מקבל את המעבד בחינם ככה שהמוטו שלי בעניין הזה הוא "נותנים לך תקח , מרביצים לך תברח"

בגלל שאני נורא אוהב ומתעסק בתחום מוזיקה ושירים אני מאוד אוהב איכות שמע ולכן חשבתי להסב לכרטיס קול נחמדחלק מהתקציב שהיה אמור להיות לכ.מסך נפרד .

כרגע אני משתמש בQX9650 אבל פשוט בשנה האחרונה כבר הפסקתי לשחק את כל המשחקי יריות למיניהם .. אבל המחשב עובד הרבה שעות ביום והוא גם יהיה לצורכי לימודים מתקדמים ...

פורסם

אם יש לך QX9650 אז הכלל הוא "נותנים לך - תמכור" כי עם השימושים שציינת לא תרגיש בשום שיפור נראה לעין.

בכל מקרה, הכרטיס הגרפי המובנה ב2600K אמור להספיק לשימושים שציינת.

פורסם

אם יש לך QX9650 אז הכלל הוא "נותנים לך - תמכור" כי עם השימושים שציינת לא תרגיש בשום שיפור נראה לעין.

בכל מקרה, הכרטיס הגרפי המובנה ב2600K אמור להספיק לשימושים שציינת.

עדיף כבר למכור את ה QX9650. לא יחסרו קונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים