פורסם 2011 ביולי 2314 שנים "טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו חהטכנאי יקנה לי לוח חדשעכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד???אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים בגלל זה עושים דברים כאילו במעבדה במקום נוח להתקנה, כנראה שהטכנאי היה מרושל.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים ברור שיש מצב שקרה משהו למעבד..השבב בנוי על מצע סיליקון שזה בעצם סוג של זכוכית והאמת די שביר.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק אם הוא נדפק או לא?להריץ מבחנים?יש למעבד הזה פינים או משהו מכני שאני יכול יראות בעין אם הוא נדפק
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים בעיקרון תרכיב ספק לוח אם ומעבד אתה תראה בפוסט את הדגם של המעבד, אבל השלב של הפוסט לא ימשיך הלאה.אני לא מכיר דרך אחרת לבדוק את התקינות של המעבד מכיוון שהוא מאוד מורכב נזק פיזי אפשר לראות גם בעין.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים כל עוד אין נזק פיזי למעבד סביר להניח שלא קרה כלום, אבל אין פה כל בטוחה.לאחר שהמערכת מורכבת תבצע את הבדיקות הבאות:1. כמובן תוודא שהמערכת עוברת POST (אבל זכור שאם היא לא, זה לא בהכרח אשמת המעבד).2. תריץ בדיקת מאמץ כמו Prime95 במשך 8 שעות לפחות (אם יש לך אפשרות בגלל החשש הגדול יותר לנזק, להריץ את הבדיקה זמן ארוך יותר עד לפרק של 24 שעות זה אפילו עדיף). כמובן שלפני תוודא שהזכרונות מוגדרים ב-BIOS/UEFI בהתאם לנתוני היצרן.3. תבדוק בעזרת CPU-Z שבמאמץ המעבד אכן מעלה מכפלה לערך המרבי ושבמנוחה הוא מוריד אותה.4. לא קשור לבדיקת התקינות, אבל תנטר לאורך בדיקת המאמץ את טמפרטורת המעבד באמצעות התוכנה RealTemp כדי לוודא שהוא לא מתחמם יותר מדי.אם המעבד מעלה מכפלה במאמץ ומוריד אותה במנוחה, ואם הוא עובר את בדיקת המאמץ בצורה תקינה, ניתן לקבוע שהוא תקין.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים בטוח לא קרה כלום אתה יכול להיות רגועאני זוכר פעם בכיתה בטכניון ניסינו לגרום נזק פיסי ( שבר, שינוי צורה או אפילו סריטה ) למעבד פנטיום לא זוכר איזה1 X זרקנו מחלון קומה 2 - לא קרה כלוםX 3 בעיטה חזקה מאד של המעבד אל הקיר ( והקיר היה קרוב ) - לא קרה כלום , טיח ירד מהקירX4 או 5 - הטחנו את המעבד לריצפה - לא קרה כלום, נזק קליל לרצפת הכיתהשמתי אותו בקצה המשקוף וטרקתי את הדלת עליו בחוזקה ( תנועה עם כל הגוף ) - בפעם השלישית המעבד אכן נשבר.
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים מחבר הוא עבד אחר כך?מכמה שניות שראיתי את המעבד אין עליו פינים נכון או משהו שיכול להתקעם?
פורסם 2011 ביולי 2314 שנים אין עליו פינים אבל מאיפה אתה יודע מה קורה בפניםתריץ בדיקות מאמץ ממושכות כפי שהציעו לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.