עבור לתוכן

מהירות טעינת הסרטונים ב-Youtube איטית מאוד

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube:

1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט

2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט

3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט

בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון.

אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים.

מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).

פורסם

הסיבה היא הספק ;)

פורסם

^^^^ הספקי/ות.

אצלי גם היתה בעייה דומה.. הפיתרון, עזיבה של 014, ובכלל, עזיבה של החברות הגדולות.

פורסם

בעיות caching/CDN במיקום הגיאוגראפי שלנו. כל התוכן הזה עובר ציוד load balancing שכנראה לא ממש עומד בעומס או מוגדר לא נכון.

תמיד נוח להאשים את הISP כשאתה לא מבין על מה אתה מדבר. ::)

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף שגיליתי לגבי הבעייה הזאת בכל המחשבים שבהם אני משתמש: לא רק שקצב הטעינה של הסרטונים איטי מאוד. בחלק מהסרטונים הוא מתחיל לטעון בקצב מסויים ובהדרגה ככל שהטעינה מתקדמת, קצב הטעינה יורד.

במספר סרטונים הוא אף לא טוען באופן רציף כלל אלא בפולסים (רוב הזמן הוא לא טוען (0kbps) ומדי שניה אחת או כמה, פולס בודד של טעינה).

פורסם

קראת את התגובה שלי?

דרך אגב, מאוד יכול להיות שהביצועים יהיו שונים בין לתוכן כאשר מדבר על תשתיות איחסון נפרדות.

פורסם

זה ישמע טפשי, אבל תנסה עם Google Chrome. קרו לי כבר יותר מדי מקרים שבהם סרטונים (או בכלל אתרים) נתקעו בפיירפוקס ובכרום הם נטענו מהר מאוד.

פורסם

אגב יש לי 013NETVISION וHOT והכל עובד טוב.

רוב הזמן גם סרטונים ב720P זה טוען מהר מאד.

למען האמת מאז שאבא שידרג ל12 מגה האינטרנט ממש טס.

פורסם

בעיות caching/CDN במיקום הגיאוגראפי שלנו. כל התוכן הזה עובר ציוד load balancing שכנראה לא ממש עומד בעומס או מוגדר לא נכון.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שצריך לחכות עד שחברת החשמל תסיים לפרוס את התשתית האופטית שלה, אשר תציע מהירות גבוהה מאוד וסימטרית במחיר זול מאוד, ואז לעבור אליהם והכל יהיה בסדר?

זה ישמע טפשי, אבל תנסה עם Google Chrome. קרו לי כבר יותר מדי מקרים שבהם סרטונים (או בכלל אתרים) נתקעו בפיירפוקס ובכרום הם נטענו מהר מאוד.

ניסיתי את זה במחשב של אמא שלי, שמחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק ADSL 2.5mbit, וזה לא פתר את הבעייה.

רצוי לציין כי במקרה של המחשבים המחוברים להוט בהם אני משתמש, הבעייה היא רק עם טעינת סירטונים, והגלישה היא בסדר גמור (לא משנה אם 12 מביט או 2.5 מביט).

פורסם

אין שום קשר בין מה שכתבת לתגובה שלי. התשתיות הפיסיות בתוך ישראל בצב לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז מה הגורם המדוייק לבעיות הללו של טעינת סירטונים איטית?

פורסם

פורסם

היי dor123,

משום שלדבריך הבעיה חוזרת בשלושה מחשבים שונים ועם שני ספקים שונים, מומלץ לבדוק בדרך הבאה:

חבר כל מחשב ישירות למודם, אם ניתן , ובדוק האם האיטיות חוזרת.

בנוסף, מומלץ לנסות עם כמה דפדפנים וגם לבצע בדיקת מהירות כדי לבדוק שחיבור התשתית תקין.

בכל אופן, אתה מוזמן לשלוח אליי את פרטי המנוי ואוכל לבדוק עבורך את הנושא מהצד שלנו.

גולן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים