פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים שאלה 1:אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו:D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gatewayהאם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד?שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים שקעים כאלו ב70 ש"ח. האם זה המחיר הסטנדרטי לשקעים כאלו? מישהו מכיר מקום אחר שמוכר שקעים כאלו?
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים רכשתי לפני חודש את dlink 604 מחברת top100 המחיר טוב מאד אפילו יותר זול מהמחיר של החברה בארץ .הייתי צריך להוריד עידכון מסוים ל firmware אבל תוך 10 דקות עבודה התקנתי לחיבור בכבלים ל netvision דרך l2tp .אחרי שסיבכו אותי ואמרו שצריך IP קבוע וכל מיני שטויות כאלה .מוצר מצוין אין לי בעיות עד עכשיו .
פורסם 2003 בדצמבר 722 שנים מחבר תודה רבה. הראוטר הזה נשמע טוב במיוחד בגלל המחיר הנמוך שלועוד מישהו התנסה עם ראוטר? מה לגבי השאלה השנייה?
פורסם 2003 בדצמבר 822 שנים הייתי בבית פרטי של חבר שרישת את כל הבית אני אשאל אותו מאיפה השיג את הציוד .אבל כדאי שתנסה לחפש איש תשתיות ( החברה שעושים בחברות את כל המעבר הזה) ולראות כמה עולה אצלם .אני חושב שיש מקומות זולים יותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.