עבור לתוכן

בעית איתחול למחשב - לא עובר מסך post

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות

אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה....

האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר......

לתשובתכם אודה

אוריה

פורסם

אני לא מומחה גדול למחשבים אבל במצבים כאלה מה שבדרך כלל פותר תבעיה זה לנתק את המחשב מהחשמל להוציא את הסוללה שבלוח אם ואחרי כמה דקות להחזיר ולבדוק אם זה מסתדר...

אופציה שנייה לפעמים המחשב לא עובר את הLOGO בגלל בעיה בזיכרונות זה קרה לי מספר פעמים שתיקנתי מחשבים לשכנים שהLOGO לא נעלם ואין המחשב לא עולה הוא ניתקע...תנסה את החשמל והסוללה במידה ולא מצליח תוציא תזיכרונות ותפעיל את המחשב כל פעם עם עוד סטיק ועוד סטיק תכניס אותם אחד אחרי השני ותבדוק מתי זה שוב פעם ניתקע...אם כן אולי אחד הזיכרונות זה הבעיה...ככה אני יודע שפותרים תבעיה...כי זה לא קשור למערכת הפעלה...

פורסם

בתור התחלה תעשה איפוס לביוס כמו שהציעו לך ע"י הוצאת הסוללה למספר דקות,

תבדוק שוב תראה אים זה היסתדר.

במידה ועדיין יש בעיה הדרך הטובה ביותר זה להשאיר מעבד לוח אם וספק תבדוק מה קורה? ותעדכן.

פורסם

לא כתוב כלום על המסך ? יש שמה רק לוגו ?

כדאי תצלם מסך ותסים בפורום.

אם ישש תצוגה זה אומר פוסט בדק מעבד וקצת זכרון וכרטיס מסך ולא מצה שגיעה.

פורסם

לוחות של GIGABYTE יש מין תמונה לפני שלב הPOST כנראה שהוא מתכוון לזה,

ניראה לי שזה אומר שלפחות הלוח עובד :)

פורסם

לא יחול להיות תמונה לפני פוסט !

תמונה יש רק אחרי שפוסט בדק מה שכבר כתבתי.

פורסם

טעות שלי יש תמונה שרשום ללחוץ DEL לביוס וכדומה, כנראה שהיא מסתירה את שלב הפוסט הראשוני.

אפשר להסיר אותה בהגדרות של הביוס, אים אני לא טועה אחרי התמונה שלב הפוסט מגיע לאיפה שצריך ללחוץ כדי להעלות מCD,

רק שזה מגיע מלמעלה ואין לי כוח לכבות את המחשב כדי לבדוק, אבל יש אפשרות להסיר את התמונה בביוס.

פורסם
  • מחבר

אנסה את עניין הסוללה והזיכרונות....

אעדכן בהמשך....

פורסם

תנסה את מה שכתבתי לך אני רוצה לדעת אם צדקתי במה שאמרתי לך מהידע שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים