עבור לתוכן

טיפים לטיסה לקוס

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים.

שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה.

אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם.

אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה.

תודה!!

עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

פורסם

קוס זה לא אי גדול, כמעט כל מקום שתיהיה בו זה מרחק 5 דקות מכל דבר

רק הינמל תעופה מרוחק מעיר, וזה 40 דקות נסיעה אם אני לא טועה.

כל המלונות והכל זה באותו מקום והמרחקים ממש לא גדולים

זה תמצאו מלון שנראה לכם נוח ונראה טוב ולא יקר ותיהיו שם, כי בקוס , בסופו של דבר כמו בכל חופשה עם חברים המקום לינה, זה בסה"כ ללילה, רוב הזמן אתם לא בחדר.

פורסם
  • מחבר

אוקי ובכל זאת יש מלונות מומלצים? איפה אתה היית? האם אתה זוכר שמות של מקומות שטוב ללכת אליהם וגם לא יקר?

פורסם

קוס זה לא אי גדול, כמעט כל מקום שתיהיה בו זה מרחק 5 דקות מכל דבר

רק הינמל תעופה מרוחק מעיר, וזה 40 דקות נסיעה אם אני לא טועה.

כל המלונות והכל זה באותו מקום והמרחקים ממש לא גדולים

לא ממש מדויק - העיר קוס היא אכן לא גדולה ומתאימה לתיאור שלך, אבל האי קוס הוא כן גדול, ויש בו כמה כפרים ואיזורי נופש. צריך לוודא שהמלון הוא אכן בעיר קוס ולא באיזור נופש אחר.

פורסם
  • מחבר

איפה יותר מומלץ להזמין מלון בעיר קוס עצמה או בקרדמינה או טיגקי? נשמע שכל המקומות מעולים אבל מרוחקים אחד מהשני.

יש מישהו שהיה שם ויכול לספר מנסיון באמת מה עדיף ועל מה ללכת?

פורסם

לצעירים - רק העיר קוס עצמה, בהנחה שאתם רוצים לצאת לפאבים ולמועדונים.

פורסם

איפה יותר מומלץ להזמין מלון בעיר קוס עצמה או בקרדמינה או טיגקי? נשמע שכל המקומות מעולים אבל מרוחקים אחד מהשני.

יש מישהו שהיה שם ויכול לספר מנסיון באמת מה עדיף ועל מה ללכת?

בגדול הייתי שם לפני כמה שנים טובות, אני מניח שכלום לא השתנה. העיר המרכזית קוס היא המקום לבילויים ולאטרקציות לכל החברה הצעירים. שם נמצאים החופים עם הבחורות הזרות, פאבים , מועדונים וכל שאר מרעין בישין. בהנחה שאתם באים לשם לדפוק תראש להשתולל ולהתחיל עם תיירות לא יהיה לכם סיבה לצאת מהעיר. במידה וכן תרצו לצאת אפשר לחפש חופים יפים לאורך האי, אבל אין יותר מדיי אטרקציות שם. תהנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים