פורסם 2011 ביולי 2114 שנים שלום לכולםרקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוטהבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה.לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים:Start > Run "cmd"type--> diskparttype--> list volumetype--> select volume #type--> attributes disk clear readonlyלאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעהdiskpart fail to clear disk attributesשמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחההאם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ??תודהנ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים תנסה פשוט לקחת בעלות על הכונן כולו.אני מתנצל מראש אבל אין לי כוח עכשיו להתחיל לכתוב את כל התהליך בעצמי, אבל את ההוראות תוכל למצוא כאן:1. Reboot in Safe Mode2. Log on as Administrator3. Click Start.4. Type the three letters cmd into the Search box.5. Press Ctrl+Shift+Enter6. Click "Run as Administrator".7. Type the following commands: takeown /f X:\ /a /r /d Y{Enter} cacls X:\ /e /t /c /g everyone:F{Enter}(Replace X:\ with the correct drive letter for your external disk)
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים מחבר תודה רבה לך על העזרהאבל אחרי שהרצתי את הפקודה הראשונה לקחת בעלותנתן לי שורה ששוב this media is write protected יש עוד רעיונות ?תודה
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים מה הוא בדיוק כונן G?מחיצה על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה?כונן נפרד? אם כן, האם פנימי בחיבור SATA או חיצוני (ואם כן באיזה חיבור)?כמו כן, לאן מחובר הכונן? לבקר של ערכת השבבים או לבקר הרחבה? האם הבקר עובד במצב AHCI?
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר מה הוא בדיוק כונן G?מחיצה על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה?כונן נפרד? אם כן, האם פנימי בחיבור SATA או חיצוני (ואם כן באיזה חיבור)?כמו כן, לאן מחובר הכונן? לבקר של ערכת השבבים או לבקר הרחבה? האם הבקר עובד במצב AHCI?G הוא מחיצה של הדיסק הראשי, כאשר ישנה עוד מחיצה בדיסק C שבעצם שם מותקן מערכת ההפעלההחיבור הוא חיבור SATA, הכונן הנ'ל לא חיצונילגבי השאלה לאן הוא מחובר ? קשה לי להגיד לך בדיוק.. ה SATA הולך ללוח אם איפה שמחברים בד'רכ את כל ה SATAלגבי AHCI , אין לי מושג איך לבדוק זאת .חשוב לציין, שבמשך שבוע לאחר הפירמוט הצלחתי לעבוד עם אותה מחיצהכי התקנתי כמה תוכנות על G,אתמול פשוט קיבלי את ההודעת הרשאה בלי שבוצע משהו ספיצפי, בעצם לפני יומיים בוצע ריסטרט למחשב יכול להיות שמאז
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר תנסה לעשות CHKDSK לכונןהצלחתי לבצע chkdsk רק דרך ה CMD מהמחשב שלי, שוב נתן לי שגיאה שהכונן מוגןלאחר שהסתיימה הבדיקה, עדיין לא היו לי הרשאות גם ריסטרט לא עזר
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים מחבר תודה לכל העוזריםהבעיה נפתרההפיתרון קצת מוזר, כיביתי את המחשב החלפתי את היציאות של ה SATA בין הכונן הראשי לכונן השניהפעלתי מחדש את המחשב, וההראשות חזרו שבת שלום
פורסם 2011 ביולי 2214 שנים ממממ. זה מעניין. לכן שאלתי לאיזה בקר הוא מחובר ומה מצב העבודה של הבקר.לפעמים בקרי הרחבה יוצרים בעיות דומות ובדרך כלל הפתרון הוא עדכון מנהל ההתקן.לפעמים גם מצב AHCI גורם לבעיות כאלה (שוב, בעיקר על בקרי הרחבה אך נתקלתי גם בתופעה דומה על בקר ערכת השבבים).אם אתה עדיין מעוניין לנסות לרדת לשורש הבעיה,מה דגם לוח האם? (כדי לבדוק איזה בקרי SATA יש בו)את מצב עבודת הבקר (IDE/RAID/AHCI) אתה יכול לבדוק ב-BIOS/UEFI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.