עבור לתוכן

הצלחה,בחזית החדשה נגד הקברנים!

Featured Replies

פורסם

יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי.

הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586,

על פי המושגים שלהם כמובן:

תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...)

והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים.

ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית).

תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד.

מומלץ להיעשות על בסיס שבועי.

אז לכל אילו מכם שסובלים,שונאים,מתעבים,סולדים או סתם לא אוהבים את השם אייבורי אחלו לי בהצלחה!

עבות השפם

Jim

(אייבורי זה שנהב באנגלית,מה הקשר למחשבים?)

זה שאני לא וותיק בפורום לא הופך אותי לKing Brutos.

פורסם

אתה גגגגבבבבבבברררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל מצד שני גם מניאק שהם עבדו עליך ועוד על המון אנשים זה לא אומר שהם עבדו עלי כשהלכתי אליהם לקנות מחשב הם המליצו על זה וזה ואני ידעתי שזה חרא הצעתי להם לשדרג לי את המסר הרמקולים העכבר לאופטי ולקינוח את המקלדת וכל זאת תמורת 100 ש"ח הם הסכימו מעניין למה אולי בגלל שהמנהל שלהם חבר של דוד שלי אז תוך כדי פרוטקציות גם הורדתי את המחיר

פורסם

יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי.

הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586,

על פי המושגים שלהם כמובן:

תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...)

והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים.

ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית).

תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד.

מומלץ להיעשות על בסיס שבועי.

אז לכל אילו מכם שסובלים,שונאים,מתעבים,סולדים או סתם לא אוהבים את השם אייבורי אחלו לי בהצלחה!

עבות השפם

Jim

(אייבורי זה שנהב באנגלית,מה הקשר למחשבים?)

זה שאני לא וותיק בפורום לא הופך אותי לKing Brutos.

דוקא יש כאלה שכל ייעודם בחיים הוא לעשוק את האייבורי (השנהב) של פילים מסכנים. הם לא פחות, ואפילו יותר גרועים מעושקי הקברים בתחום המחשבים..

אהבתי את הרעיון בקשר לאייבורי :bigok: :xyxthumbs: :idea:

פורסם

אני בטוח שאם נעשה דירוג מי החנות הכי קברית בארץ אייבורי מחשבי קבר תתברג בעשיריה הפותחת .

פורסם

שנהב במובן של אייבורי זה קיצור של: שן זהב.

ומה פירוש שן זהב בקברים? ובכן, האנלוגיה של שן-זהב הוא קיצור של כרטיס מחשב בעל ערך רב מאוד שעושקי קברים מעולם לא ישימו במחשבים שהם מוכרים, אלא רק יוציאו אותו ממחשב שהם קנו מילד במחיר של מנת שווארמה במקרה הטוב, הוא מנת פלאל במקרה הפחות טוב. דוגמא לשן זהב היא: Geforce 2 GTS, Creative SB LIVE וכיוב', את שיני הזהב האלה עושק הקברים יעשוק, וישים במקומן סתימות שחורות כמו כרטיס קול של ימאהה או Avance Logic, וכ.מסך SIS GEFORCE מקצועי.

פורסם

סתימות שחורות ????

גם רופאי שיניים עושקים את הזהב של הכתרים הישנים, מתיכים אתו ובמיקרה הטוב עושים מימנו טבעת לאישה !!!

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

סתימות שחורות מכילות עופרת וזה לא כל כך בריא (הרעלה איטית רק שמזל שניתן למות מינה לאחר יותר מ 150 שנה אז אף אחד עדיין לא סבל מיכך)......... :lol:

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים