עבור לתוכן

שידורים אנלוגים במלון \ בית חולים הכיצד?

Featured Replies

פורסם

לא מבין למה אתה מתכוון.

וזה גם לא ממש משנה כי אני לא קובע מתוך ידיעה, כל מה שעשיתי זאת השערה סבירה והגיונית שיש חומרה מתאימה לקליטה והמרה של אות המקור מהחברת שידורים, ואותה חומרה יודעת לשדר הלאה למספר ערוצים באות אנלוגי בו זמנית ללא צורך בממירים נוספים בכל נקודה סופית.

קשה לי לראות פגם בהנחת יסוד הזאת.

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אני פשוט חשבתי לעצמי שכל אחד יכול לרכוש ציוד כזה באופן חד פעמי ואז לשדר לכל הרחוב וילשמו לו במקום לחברה..

פורסם

תמיד אפשר להתחבר באופן לא חוקי עם ציוד כזה או אחר.

דווקא בקנה מידה גדול יותר זה יהיה קשה מאוד ובלתי אחראי לגנוב.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי חברה כל כך פרוצה מבחינה טכנולוגית

בניגוד ל-יס יש להם מלא הגנות מטורפות על הערוצים שלהם וכלל הטכנולוגיה שלהם...

פורסם

הפוך גוטה, הפוך.

לגנוב את השידורים של יס זה הרבה יותר קל מלגנוב את השידורים הדיגיטליים של הוט,להוט עדיין.יש את הבעייה של שידורים אנלוגיים שקל לגנוב, אבל יותר מידי היא לא יכולה לעשות בנוגע לזה, אין פתרון טכנולוגי לזה והיא מחוייבת להמשיך לשדר כל עוד היא לא העבירה את כולם לשידורים דיגיטליים

פורסם

קודם כל, כתוב תוך 3 שנים. פורסם ב 2009.

דבר שני, עובדתית ערוצי זהב עדיין משדרים אנלוגית.

פורסם

ממה שידוע לי בבתי מלון,

ישנם מספר רב של ממירים של הוט וכל ממיר נמצא על ערוץ מסויים וכל אלה מחוברים לממסר, מה שאומר שכל פעם שעוברים ערוץ בעצם עוברים לצפיה בממיר אחר.

אני יכול להעריך שגם בבתי חולים זה דומה.

פורסם

^ מאוד קשה לי להאמין שזה מה שקורה.

פורסם

למה לא?

פורסם

גם זה יכול להיות.

אבל כשחושבים על פתרונות אפשריים הרי שציוד שמותאם למטרה יהיה עדיף על סדרת ארונות ממוזגים של ממירים.

יש מספיק עסקים בעולם שצריכים כזה ציוד כדי שמישהו ייצר אותו.

זה כמו שמישהו שרוצה 100Mb אינטרנט יצטרך לחבר 10 מודמים.

פורסם

^ מאוד קשה לי להאמין שזה מה שקורה.

לא נורא יעבור לך...

זה מה שטכנאי של הוט הסביר לי.

לפעמים הדברים שנשמעים מורכבים בסופו של דבר הם הדרך הפשוטה שבאמת עובדת..

פורסם

גם זה יכול להיות.

אבל כשחושבים על פתרונות אפשריים הרי שציוד שמותאם למטרה יהיה עדיף על סדרת ארונות ממוזגים של ממירים.

יש מספיק עסקים בעולם שצריכים כזה ציוד כדי שמישהו ייצר אותו.

זה כמו שמישהו שרוצה 100Mb אינטרנט יצטרך לחבר 10 מודמים.

אבל אם אתה רוצה לעשות מכשיר מיוחד שיעשה את זה במקום 20 ממירים אז אתה צריך שהמכשיר הזה גם יוכל לפענח את ההצפנה של הוט/יס וגם ככה יצטרך את הכרטיס של הממיר, אני בטוח שקיים מכשיר כזה, אני עוד יותר בטוח שיותר זול לעשות ארון עם הרבה ממירים.

פורסם

אני די בטוח שפתרון כזה מסופק ע"י הוט.

מכשיר שינתב כל אות מממיר ספציפי למסך ספציפי ע"י העברת ערוץ בשלט נשמע לי הרבה פחות הגיוני.

עריכה: לפי מה שאני ראיתי עד כה, לבתי החולים יש שידורים אנלוגיים, כך שכל טלויזיה פשוט מחוברת עם RF לקיר.

פורסם

אבל אם אתה רוצה לעשות מכשיר מיוחד שיעשה את זה במקום 20 ממירים אז אתה צריך שהמכשיר הזה גם יוכל לפענח את ההצפנה של הוט/יס וגם ככה יצטרך את הכרטיס של הממיר, אני בטוח שקיים מכשיר כזה, אני עוד יותר בטוח שיותר זול לעשות ארון עם הרבה ממירים.

אני לא חושב שזאת שאלה של מחיר.

לדעתי זה היה זמין ומהיר יותר ולכן הרבה מקומות כבר יצרו את זה ככה.

סביר להניח שציוד מתקדם שתפור למטרה הזאת קיים ושעסקים ברחבי העולם משתמשים בו.

אולי יש מצב אצלנו בארץ שהוט/יס החליטו שזה לא מעניין אותם להביא את הציוד הזה בעצמם ולתחזק אותו.

ויכול להיות שבגלל זה עסקים בארץ מעדיפים את הפיתרון המהיר מאשר הזמנת ציוד מיוחד מחו"ל שלך תדע מי בכלל ידע להתעסק איתו ולתקן אותו בארץ.

ואולי יש מקומות מסוימים גם בארץ שהלכו על הפיתרון האלגנטי המתאים.

או בגלל שהם בחרו להתעסק עם זה.

או בגלל שהאפשרות היתה יותר זמינה וקלה בתקופה שהם היו צריכים להקים פיתרון שכזה.

ברגע שכבר הקמת מערך של ארונות ממירים זה יכול להיתפס כיותר קל ונוח להשאיר את זה כמו שזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים