עבור לתוכן

שידורים אנלוגים במלון \ בית חולים הכיצד?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם :)

ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן...

איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט

איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמו שעושים בחדרי כושר ושיט, הם קונים ציוד שמשדר את השדר שהם מקבלים מהוט\יס בפורמט שמתאים לטלביזיות והמסכים שלהם, בד"כ ווידאו אנלוגי פשוט או RF...

פורסם
  • מחבר

שמשדר את השדר שהם מקבלים מהוט\יס??????

זאת אומרת שהוט \ יס מספקת שידורים אנלוגים דרך תדר דיגיטלי והציוד שהם מקבלים הופך את זה אנלוגי רגיל? או מה?

נשמע לי לא רווחי, לרכוש את הציוד חד פעמי ולשדר...

האמת במקרה ראיתי בערוץ מסיום מחשב עם מערכת הפעלה אקספי ושולחן עבודה במקום לראות ערוץ שהיה שם הודעת שגיאה (אני מאמין שזה היה תקלה באיזה שהוא משהוא)

פורסם

יש מדינות שבבתי החולים הציבוריים הגדולים והחדישים (כל שכן בפרטיים) יש טלוויזית LCD ענקית שיורדת מהתקרה עם שלט.

כאן יש עדיין בתי חולים שלוקחים ים כסף על קופסה קטנה ומגעילה.

אם רק 20% מהכסף שהם מקבלים על השכרת הטלפיכסיות הקטנות והישנות היה הולך לקניית טלוויזיות חדשות, כבר מזמממממממממממממן היו יכולים להחליף הכל בLCD גדולים.

המאושפזים ממנים שירות שהם רוצים שישתפר ולמרות זאת שום דבר לא נעשה לשפר והכסף הולך כולו למקומות אחרים.

פורסם

שמשדר את השדר שהם מקבלים מהוט\יס? ??? ??

זאת אומרת שהוט \ יס מספקת שידורים אנלוגים דרך תדר דיגיטלי והציוד שהם מקבלים הופך את זה אנלוגי רגיל? או מה?

נשמע לי לא רווחי, לרכוש את הציוד חד פעמי ולשדר...

האמת במקרה ראיתי בערוץ מסיום מחשב עם מערכת הפעלה אקספי ושולחן עבודה במקום לראות ערוץ שהיה שם הודעת שגיאה (אני מאמין שזה היה תקלה באיזה שהוא משהוא)

לא רווחי למי? אתה מבין שהוט לא גובה מעסק עם 500 מסכים כמו שהיא גובה מלקוח ביתי כן? יש להם תמחור שונה, הוט גם מוכרת את הציוד הרבה פעמים אפשר לראות בחדרי כושר ארון עם כמה עשרות ממירים וציוד נוסף, וכן אין שום דבר שמונע מזה להיות ממוחשב, אני דיי בטוח שקיים כרטיס למחשב שעושה את העבודה.

כאילו עד כמה קשה לחבר 1 + 1 ולקבל 2, לא צריך לדעת את זה בשביל להגיע לניחוש משוקלל מספיק מדוייק למה שקורה במציאות.

פורסם

אפשר לחבר עם RF, מה הבעייה. יש אצלי בבית טלויזיה ממש ישנה שם ה-composite תפוס. הממיר מחובר ב-RF לטלויזיה ואז בסריקה

קצרה מוצאים את מה שהממיר משדר...

פורסם
  • מחבר

אז זה נותן לך לשדר תחנה אחת בלבד,

ולהביא עוד ממיר ולחבר אותו זה לא אופציה כי א' זה ישן מאוד ואין דברים כאלה היום ב' הם שניהם משדרים באותו תדר אנלוגי

(וכך גם מונע ממני להשתמש ב VCR ישן אם ארצה)

מה יכול להיות התמחור לכזה דבר, בכל זאת מדובר בציוד שהרוב המלון משלם כמו כבלים, מגברים (1000+ טלוויזיות זה לא מאת כוח) וכו'

על כרטיס שידור RF של מחשב עוד לא שמעתי..

פורסם

אתה מנסה להבין איך משהו שלא מתאים למשהו כן מתאים למשהו, כשהמסקנה המידית והברורה היא שכנראה שיש משהו אחר שמתאים לאותו משהו.

או במילים פשוטות, יש ציוד לכל מטרה וחברות שידורי הטלוויזיה ערוכים לספק את השירות והציוד גם לזה.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את התרד כדי ללמוד, ולדעת מה הציוד שעושים בו שימוש ואיך הוא מחובר..

זה יהיה ברור שכל תשובה שלא מספקת אותי לא תעבור כאילו לא כתבו אותה..

פורסם

תתקשר לאיזה בי"ח/מלון ותשאל.

פורסם
  • מחבר

תתקשר לאיזה בי"ח/מלון ותשאל.

לא היית יכול לכתוב תשובה יותר מטומטמת מזאת?

נראה לי שאתה מסוגל יותר..

פורסם

זה מאוד פשוט, יש קופסא שמקבלת אות מהתשתית, ואותה קופסא מוציאה אות אנלוגי שמכיל בתוכו את אותם ערוצים שהעסק בחר לשדר מתוך אותם הערוצים שחברת השידורים בחרה לשדר/להמיר לאותו עסק.

הפיתרון כולו הוא באותה קופסא, שסביר להניח היא לא הממיר הרגיל שבתים ועסקים קטנים מקבלים.

פורסם

משתמשים באותו מכשיר שמפצל את התצוגה כמו בחנויות שמוכרות מסכי טלויזיה. האיכות יורדת בהתאם.

פורסם

לא היית יכול לכתוב תשובה יותר מטומטמת מזאת?

נראה לי שאתה מסוגל יותר..

מטומטמת, אולי. אך מתבקשת.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד פשוט, יש קופסא שמקבלת אות מהתשתית, ואותה קופסא מוציאה אות אנלוגי שמכיל בתוכו את אותם ערוצים שהעסק בחר לשדר מתוך אותם הערוצים שחברת השידורים בחרה לשדר/להמיר לאותו עסק.

הפיתרון כולו הוא באותה קופסא, שסביר להניח היא לא הממיר הרגיל שבתים ועסקים קטנים מקבלים.

האות לפי דעתך היא נקודתית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים