עבור לתוכן

ראוטר ל8 מחשבים, עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ראוטר שיחזיק יציב 8 מחשבים...בתקציב של 300שקל..יש משהו טוב במחיר הזה?

אשמח לקבל המלצות..

תודה.

פורסם

לא מאמין שתמצא משהו בתקציב הזה, במיוחד לא 8 פורטים.

פורסם
  • מחבר

ואם לא בתקציב הזה, באיזה כן?

אבל שלא יהיה משהו הכי פשוט שיש עם 8 פורטים..לא אמין או לא מוכר, אני מעדיף שיהיה אמין ולא משהו שידוע שיש איתו בעיות וכל מיני דברים אחרים..

ועוד שאלה, באותו נושא של רשתות ואינטרנט, אבל בלי קשר כלכך לנושא..פשוט לא רוצה לפתוח עוד נושא לשאלה קטנה..

ספקית אינטרנט, באיזור הדרום (ב"ש), אדסל, מה כדאי כרגע? ברק עדיפה על 012? נטויז'ן על ברק? מה הבחירה הכי טובה נכון לרגע זה..?

תודה..

פורסם

אתה לא מדבר במקרה על האב/סוויץ'?

פורסם

סוויץ וראוטר זה 2 דברים שונים, תחליט מה אתה רוצה ומה התקציב שלך.

בקשר לספקית, אני לא הייתי ממליץ להתקרב לנטוויז'ן, הרבה זמן לא הייתי עם 012, ככה שאני לא יודע, לגבי ברק, תשאל..

פורסם

אני מניח שאתה צריך switch ולא router.

אם הרשת תהיה רק בין 8 המחשבים האלו, אתה תסתפק רק בswitch. לא לקנות HUB - יצמצם את רוחב הפס הפנוי שיש לכל מחשב לתקשורת לרשת.

אם אתה צריך לחבר בין 8 המחשבים האלו וגם לחבר אותם לאינטרנט, אתה צריך לבדוק האם ספק האינטרנט יכול לתת כתובות IP לכל 8 המחשבים האלו (לא סביר ללא תוספת תשלום כלשהי...). במקרה הזה אתה צריך router, שיחובר בצד אחד לאינטרנט ובצד השני ל switch. יש להגדיר את המחשבים לרשת עם כתובת פרטית (כמו 192.168.0.1, 192.168.0.2 וכו') ולהגדיר ניתוב בין הרשת הזו לבין הרשת שאתה מקבל מספק האינטרנט (ע"י ה router).

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי קצת..התכוונתי לסוויץ'.

זה המקרה >>>

צריך שיחזיק בערך בין 8 ל 10 מחשבים, אין צורך ביותר מזה

שיהיה אמין, ולא יהיו בעיות כלשהם במהלך משחקי רשת וכו'..לא יודע..

שיהיה זול..ז"א לא משהו הכי יקר ב 8-10 איש, שיהיה משהו כמו פשרה..בין אמינות למחיר טוב,

זהו, זה הכל.. :) מצטער על הבילבול

תודה. 8)

פורסם

אפשר למצוא את הסוויטצ'ים 8 פורטים הכי טובים בסביבות ה-200 ¤.

אם אתה רוצה איכות, תדאג שכל יציאה בסוויטצ' היא 10/100Mbps, ושיהיה Full-Duplex לכל היציאות.

לך על שמות ידועים, כמו Edimax, Linksys וכו'...

בעיקרון, סוויטצ'ים הם מכשירים די אמינים שלא נהרסים כ"כ מהר. אם תלך על חברות ידועות, אתה יכול להיות שקט ב-100%.

פורסם
  • מחבר

Full-duplex, מה זה?

פורסם

Full-duplex data transmission means that data can be transmitted in both directions on a signal carrier at the same time. For example, on a local area network with a technology that has full-duplex transmission, one workstation can be sending data on the line while another workstation is receiving data. Full-duplex transmission necessarily implies a bidirectional line (one that can move data in both directions).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים