עבור לתוכן

ups לשרת + firewall + ראוטר - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו.

רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע.

מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה.

בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק:

ראוטר של NetGear DGFV338

p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall)

שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי)

בגדול אני לא יודע כמה עולה אחד שיתאים לנו ובגלל זה אנחנו גם לא יודעים בידיוק כמה התקציב, לדעתי 1500 ש"ח יספיק. אם צריך להעלות את התקציב אז נעלה ואני אציין להם את זה.

תודה רבה רבה לכל העונים!

פורסם

אני לא מבין בUPSים, אבל אני אגיב בכל זאת.

לפי מה שנראה, האל פסק הזה אמור לעשות את העבודה, ואולי פשוט הסוללה שלו מתה ואפשר להחליף רק את הסוללה (אני מניח שמדובר בכמה מאות בודדות של שקלים)

פורסם
  • מחבר

יכול ליהיות... אבל לפי מה שידוע לי, יש upsים מסויימים שיודעים להתמודד יותר טוב עם סביבות שבהם החשמל לא יציב. לא יודע אם הוא אחד מהם.

פורסם

לא מבין הרבה ב UPS, אבל הם מכונים, on line ups

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&db1602705=1602707

(קשה לי להאמין שהראשון ב 1000 שח הוא באמת ON LINE. בד"כ המחירים מתחילים ב 2000 וצפונה)

פורסם
  • מחבר

well... בגלל זה ביקשתי ייעוץ =\

פורסם

בסוג הזה והיקר יותר, המכונה Double-conversion \ on-line , אין קשר ישיר בין מערכת החשמל אל המחשבים/הציוד. בעצם, הבטריות הם אלו שמזינות את הציוד, וחלק אחר של ה UPS מזין אותם.

שלא כמו בסוגים היותר זולים, ששם עדיין מקבלים זרם ישיר מחברת החשמל, לאחר מנגנוני יצוב מסוימים לפעמים.

(מכונים standby \ offline , ו line-interactive המעט טוב יותר)

בדר"כ המצברים מחזיקים יותר זמן מעמד מתצורה זו, (3-4 שנים, תלוי בעומס) והציוד מקבל זרם חשמל יציב מאוד.

זה עד כדי כך עוזר, שבחדר שרתים עם 50 שרתים וUPS כזה, נתקלתי רק בספק כוח אחד, ולוח אם אחד, שרופים ב 4 שנים. וזה כולל מחשבים עם ספקים ג'נרים שנמצאים שם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה kalen, אבל יש שם כל כך הרבה, אם אפשר כיוון ספציפי יותר...

יש למישהו אולי הצעה יותר ספציפית?

זה אולי?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23974

פורסם

זה בסדר גמור.

אין לך דרישה של כיבוי אוטומטי לשרתים/מחשבים אם הבטריה עומדת להיגמר, נכון ? (כשאין חשמל לזמן רב)

פורסם
  • מחבר

יכול ליהיות מעניין, אני לא נמצא בעבודה כל היום אז זה יכול לעזור לי דווקא. האפשרות הזאת מייקרת בהרבה את כל העניין?

פורסם

ממליץ על SmartUPS של APC.

יש בכל הגדלים - שם לב שב-ZAP תחת השם הזה נמכרים גם מכשירים אחרים יותר זולים.

ה-1500VA עולה בערך 2000 ש"ח....

http://www.one23it.com/136046/SUA1500I

תברר לגבי אחריות - פחות מ-3 שנים אל תקח.

פורסם

ה UPS שיש לך עכשו צריך החלפת סוללה. הסוללות עולות כ 150 שקל כל אחת ואאל"ט יש לו 2 סוללות

אתה יכול להחליף אותן בעצמך תוך דקה

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את העניין... תודה רבה בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים