פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים שלומות פורום משחקים,לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות....קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל..עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן)תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים מחבר זה לא אמור להיות ככה , איזה כרטיס מסך יש לך ? חלונות ?, מעבד?מפרט די מבאס, אבל להפעיל את המשחק ברזולוציה נמוכה אני מאמין מאוד שהוא יכול! :AMD 900Mhzg-For.ce 2 mx 400 32mbWindows Xp pro256 sdramאני לא נמצא בשום אוברקלוק...
פורסם 2003 בדצמבר 522 שנים לתנסה להחליף כרטיס מסך עם מישהו רק כדיי לבדוק ,נראה לי שזה הכרטיס מסך , וגם המערכת שלך מאד נמוכה וחלשה
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים תבדוק את הDNS שלך שהוא לא על SPECIFIED DNS. היו לי בעיות מוזרות מאוד עם המשחק הזה(הוא לא הסכים לעלות) שכולן נפתרו ברגע שמחקתי את הDNS העצמאי שהיה לי.
פורסם 2003 בדצמבר 622 שנים תבדוק את הDNS שלך שהוא לא על SPECIFIED DNS. היו לי בעיות מוזרות מאוד עם המשחק הזה(הוא לא הסכים לעלות) שכולן נפתרו ברגע שמחקתי את הDNS העצמאי שהיה לי.יש למשחק בעיות אם כרטיסים של radeon אבל לא קשור עכשיולdownz תנסה להתקין דרייברים חדשים או להוריד patchרק אחר כך תנסה להחליף כרטיס מסךקודם כדי לנסות לשחק אם ה תוכנה ואחר כך אם החומרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.