עבור לתוכן

תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה על המחשב דרך grabber

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה.

מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימות ולסיים את התהליך שלה (וגם זה לא תמיד עובד, כבר קרה לי שהייתי צריך ממש לעשות logoff כדי שהיא תיסגר). שלא נדבר על זה שהיא מעמיסה מאוד על המחשב, לא ברור למה.

בקיצור, אני מחפש תוכנה לצפייה שעובדת כמו שצריך. היא לא צריכה להיות מתוחכמת במיוחד, רק להציג את מה שהדונגל קולט על מסך מלא וזהו. יש הצעות?

פורסם

באובונטו אני השתמשתי ב VLC כדי לצפות בשידורים מכרטיס דומה, ייתכן שגם בוינדוס זה אפשרי. תנסה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים