פורסם 2011 ביולי 1814 שנים זה הטונר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320622463647&ssPageName=STRK:MEWNX:IThttp://en.wikipedia.org/wiki/DVB-Tתודה.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים היי.הטונר הזה תומך בקידוד MPEG2 בעוד שבארץ הקידוד הוא MPEG4 , למיטב ידיעתי זה לא יעבוד.(בשונה ממתאמי ה USB שבמקרה שלהם הקידוד מתבצע על ידי המחשב ואז המחשב יכול לתמוך בכל קידוד שהתוכנה מאפשרת).הטונר הזה הוא גם פי 2 יותר זול וגם תומך בקידוד שיש בארץ MPEG4 H.264:http://www.dealextreme.com/p/1080p-hdtv-mpeg4-dvb-t-digital-terrestrial-receiver-with-hdmi-usb-host-scart-cvbs-ypbpr-50749כמו כן הוא תומך בשידור HD שעדיין אין בארץ אבל יהיה בעוד כמה שנים*עריכה* לפי מה שכתבו בפורום שם, כתוביות בעברית ייראו הפוך בכל הערוצים חוץ מערוץ 10. כמובך שזה יקרה בכל טונר כזה מסין, אם כתוביות זה ממש חשוב לך קנה אחד כזה בארץ למרות שהם הרבה יותר יקרים.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים מחבר תודה על תגובתך ועל שאיכפת לך שאני לא אשלם יותר מידי . למעשה כבר רכשתי את הטונר מאייבי, אל תדאג שילמתי רק 19$... המוכר כנראה החליט שהוא הולך לעשות קופה על המוצר הזה והדביק למחיר עוד כמה אפסים . מה שרשמת על הקידוד זה גם מה שאני מצאתי ולכן באתי ושאלתי את השאלה (רציתי לוודא שאני מבין את זה נכון). כשאני משתמש בטונר הוא אכן מוצא את כול הערוצים הדיגיטליים אבל לאחר מכן כשהוא מנסה לנגן אותם הוא רושם "video type not supported" . יש אפשרות לעדכון קושחה במכשיר ושם אני מקווה למצוא תוחלת במידה והבעיה באמת נובעת מאי תאימות לשיטת השידור. הבעיה היא שאין ממש מידע על המכשיר והוא קצת מכשיר עלום, כנראה שהדגם הוא adkvb30 ושמותקנת בו קושחה של SUNPLUS, קשה למצוא מידע נוסף והיכן אפשר לעדכן קושחה (לומרות שיש לכך אפשרות ישירה בתפריטים). בפניה אל המוכר הוא בינתיים רק הפנה אותי ל WIKI. חשבתי לתומי שהוא רק צריך לתמוך ב PAL, אבל כנראה שמעט הזדרזתי בקניה הזאת. מה PAL מגדיר בדיוק דרך אגב? מישהו יכול להגיד לי ב- 100% וודאות שזה לא תומך (לפי ה SPEC)? שאני לא סתם אבזבז זמן נוסף בלנסות לפתור את זה במידה והיא לא פתירה. למישהו יש רעיון איך לגרום למכשיר הזה לעבוד? דווקא חבל כי הוא נראה כמו מכשיר מעולה ובמחיר מצויין.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים היי,כנראה המעבד שלו שמפענח את השידור חלש מידי (פיענוח MPEG4 דורש יותר כוח עיבוד), אני לא חושב שהם היו סתם ככה מגבילים יכולות של מוצר, כאשר ברוב מדינות אירופה הקידוד הוא MPEG4.PAL זו בעצם שיטת שידור ברזולוצייה של 625x576 והיא מקובלת לשידורים שהם לא HD. אבל מדובר רק ברזולוציה ואין קשר לקידוד.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים מחבר תודה על העזרה שלך. עם המוצר הזה אני מניח לא תהיה בעיה http://cgi.ebay.com/HD-Freeview-SCART-DVB-T-Terrestrial-MPEG-4-RECEIVER-BOX-/190556442234?pt=UK_ConEle_SatCableFreeview_RL&hash=item2c5e0c8e7a רשום שזה תומך MPEG4. טוב כנראה נקנה עוד מכשיר ונמכור את הקודם באייבי .
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים אם עוד לא קיבלת את הנוכחי, אז אל תאסוף אותו מהדואר.הוא יחזור לשולח ותוכל להזדקות כספית.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים מחבר כבר לקחתי אותו למרות שאני עדיין יכול להחזיר אותו תוך 7 ימים. במידה ואני אשלח אותו בחזרה בדואר רגיל (לא רשום) אל המוכר לא צפויה בעיה עם זה נכון? אפשר לסמוך? עוד לא יצא לי שהייתי צריך להחזיר מוצר. מכיוון שזה לא מוצר יקר אני כנראה יעדיף למכור אותו מחדש, או לנסות לצרוב עליו איזה קושחה ולנסות לגרום לזה לעבוד.
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים כבר לקחתי אותו למרות שאני עדיין יכול להחזיר אותו תוך 7 ימים. במידה ואני אשלח אותו בחזרה בדואר רגיל (לא רשום) אל המוכר לא צפויה בעיה עם זה נכון? אפשר לסמוך? עוד לא יצא לי שהייתי צריך להחזיר מוצר. מכיוון שזה לא מוצר יקר אני כנראה יעדיף למכור אותו מחדש, או לנסות לצרוב עליו איזה קושחה ולנסות לגרום לזה לעבוד.מבחינת חוקי איביי/פייפאל אתה חייב לשלוח רשום, כך יש לך הוכחה שאתה שלחת ושהמוצר הגיע למוכר. אם לא תשלח רשום המוכר יכול לטעון שהמוצר לא הגיע אליו
פורסם 2011 ביולי 1914 שנים מחבר מבחינת חוקי איביי/פייפאל אתה חייב לשלוח רשום, כך יש לך הוכחה שאתה שלחת ושהמוצר הגיע למוכר. אם לא תשלח רשום המוכר יכול לטעון שהמוצר לא הגיע אליוכן אני יודע את זה. אבל לשלוח כול פעם בדואר רשום זה כסף שמצטבר וגם המוכרים עצמם שולחים בדואר רגיל חבילות לא יקרות ונראה שהמוצרים מגיעים ליעדם. כנראה שזה יותר כלכלי בשבילם מאשר להוסיף את עלות הרישום כול פעם גם במחיר של חבילות שלפעמים נעלמות.אחרי עיון נוסף בדף המוצר נראה שחלוקת המחיר היא רק 5.35$ לטובת המוצר והשאר זה המשלוח. בראיה רטרוספקטיבית זה מובן עכשיו למה הם מחלקים את המחיר בצורה הזו. את מחיר המשלוח אני לא אקבל בחזרה ולכן זה יורד מהפרק. אם מישהו מהפורם בכל זאת מעוניין במוצר (לומרות שהוא לא נתמך בארץ) אני יכול למכור לו במחיר העלות ולשלוח אליו (משלוח חינם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.