פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית.יש לי גם HUB של 4 כניסותמודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג)לבעיה\שאלות:אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי.חשבתי על האופציה של:הגדרת הראוטר שישתף אינטרנטחיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטיחיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטיוחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטרככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט.אני מכין סרטוט:
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אפשר בלי בעיהאתה מחבר כבל מוצלב בין 2 יציאות רגיל או כבל ישר בין Uplink במכשיר האחד ליציאה רגילה במכשיר השניאתה יכול לחבר ככה כמה מכשירים שאתה רוצה.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אפשר בלי בעיהאתה מחבר כבל מוצלב בין 2 יציאות רגיל או כבל ישר בין Uplink במכשיר האחד ליציאה רגילה במכשיר השניאתה יכול לחבר ככה כמה מכשירים שאתה רוצה.ולאן אני יחבר את המודם אם אני תופס את האפלינק?מזתומרת אני מחבר שתי יציאות?למה האב יגביל אותי?מהההבדלים בין האב לראוטר?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אוקיי אז אני מוציא כבל מחיבור רגיל בראוטר אל האב או הסוויטש שמתחבר אל האפלינק, מה ההגדרות?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אין הגדרות מיוחדות, זה שקוף לגמרי. כאילו היה לך ראוטר אחד גדול עם 10 יציאות.בכל מקרה קח בחשבון שהכבל בין הראוטר להאב הוא צוואר בקבוק, אם מחשב 1 שולח משהו למחשב 4 ובאותו זמן מחשב 2 שולח משהו למחשב 5 אז הם מתחלקים ב-100mbit שמסוגל להעביר הכבל שמחבר בין שני המכשירים. זה גם פוגע מעט בזמן התגובה (ping).
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אין הגדרות מיוחדות, זה שקוף לגמרי. כאילו היה לך ראוטר אחד גדול עם 10 יציאות.בכל מקרה קח בחשבון שהכבל בין הראוטר להאב הוא צוואר בקבוק, אם מחשב 1 שולח משהו למחשב 4 ובאותו זמן מחשב 2 שולח משהו למחשב 5 אז הם מתחלקים ב-100mbit שמסוגל להעביר הכבל שמחבר בין שני המכשירים. זה גם פוגע מעט בזמן התגובה (ping).זאת רשת לאינטרנט ולשיתוף מדפסות, לא יהיו העתקות מיוחדות או דברים כאלה...הכל בכבלים מוצלבים נכון?הכל באוטומאטי נכון? (הגדרות איי פי)
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים הכל כבלים ישריםכל המחשבים מתחברים בכבלים ישרים ובין שני המכשירים עובר כבל ישר
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים יש בדרך כלל חיבור מיוחד לראוטר והוא החיבור האחרון בדרך כלל והוא מותאם לחיבור האב או סוויץוכמו שכבר אמרו לך תעבור לסוויץ במקום האב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.