עבור לתוכן

איך אתם מנקים את המארז שלכם?

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי שואב אבק תעשייתי, משהו מטורף! קניתי אותו מכמה סיבות,

יש לי מארז ענק של CMS - Cooler Master, עם 10 מאווררים וכולל קירור מים למעבד, הבעיה במארז הזה למרות שהוא בטמפ' נמוכות והמחשב קר מאוד, אך הוא שואב אבק בפני עצמו, מתוצאה זו תמיד מצטברים המון אבק במאווררים בחלקים פנימיים.

לא יכלתי לסבול את זה, ולבזבז כסף על תרסיס דחיסת אוויר, אז קניתי את שואב אבק תעשייתי, לשימושים רבים: לניקוי רכב, מחשבי נייח יש לי 4 מחשבים בבית + מחשב נייד, מה דעתכם על שואב אבק הזה?

איך אתם מנקים את המחשב מאבק בד"כ?

נ.ב - אם אתם הולכים לקנות אחד כזה, תיזהרו שהוא לא ישאב לכם את השבבים מלוח אם חח :facepalm:

נ.ב.2 - בעקבות דיון אחר שפתחתי בפורום חומרה אחר - שילבתי כמה מרכיבים: שואב אבק תעשייתי, מברשת, ופן - באמת יעיל.

גם מתכנן מפרק את המחשב לגורמים, פעם בשנה-שנתיים, על בסיס חודשי-חודשיים. לנקות עם מטלית, חומר כוהל 70%, ופן.

פורסם

כשהייתי בצבא הייתי לוקח את המחשב שלי לקומפרסור הענק שיש בבסיס והייתי מעיף הכל בחצי שניה.

מאז הפעם האחרונה השתחררתי אז אני אמצא לי איזה קומרפסור ענק במקום אחר, אוודא שהוא לא מוציא יותר מידי מים ויאללה אודרופ ;D

פורסם

יש לי קומפרסור בבית, 5 דקות במרפסת והמחשב מנצנץ.

פורסם

שואב או קומפרסור חשוב מאוד להחזיק את הלהבים של המאווררים שלא יסתובבו סתם או לכיוון הפוך..אחרת זה מאוד שוחק את המייסבים והבלאי מואץ.

מעבר לזה..לא צריך להמציא שיטות..זה די פשוט וידוע..

פורסם

מיכל לצלילה...

פורסם

בכל חנות מחשבים נורמאלית יש קומפרסור, ובכל מקום שיצא לי להגיע, נתנו להשתמש בו חינם. פעם בכמה חודשים, אני פשוט מגיע ומנקה. מיכלים של אוויר דחוס באמת יוצא יקר, ולא ניסיתי שואב תעשייתי, אבל שואב רגיל ממש לא עשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

מיכל צלילה? חח אתה מנסה להיות מצחיק?

מיכל לצלילה...

פורסם
  • מחבר

באמת? יש בסקיפיסי מחשבים בראשון לציון?

בכל חנות מחשבים נורמאלית יש קומפרסור, ובכל מקום שיצא לי להגיע, נתנו להשתמש בו חינם. פעם בכמה חודשים, אני פשוט מגיע ומנקה. מיכלים של אוויר דחוס באמת יוצא יקר, ולא ניסיתי שואב תעשייתי, אבל שואב רגיל ממש לא עשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

מעולה תודה, אגב קומפרסור זה כמו דוחס אוויר נכון?

אמרו שדוחס אוויר לא טוב למחשב כאילו דוחס את האוויר לחריצים מסוימים של שבבים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'...

שואב או קומפרסור חשוב מאוד להחזיק את הלהבים של המאווררים שלא יסתובבו סתם או לכיוון הפוך..אחרת זה מאוד שוחק את המייסבים והבלאי מואץ.

מעבר לזה..לא צריך להמציא שיטות..זה די פשוט וידוע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים