עבור לתוכן

מבקש עזרה באיתור תקלה במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה.

המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט.

המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC.

אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון...

ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש

[attachment deleted by admin]

פורסם

יותר סביר שזה כתוצאה מהאוברקלוק ולא ממערכת ההפעלה תריץ OCCT למעבד תבדוק טמפרטורה במאמץ,

תריץ memtest לזיכרון משהו כמו 6 שעות.

אים התקלה החלה לא מזמן אתה יכול לעשות שיחזור למערכת, אים זאת בעיית חומרה מין הסתם זה לא יהיה יעיל במיוחד.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקות- יציב. אני לא יכול לשחזר כי ביטלתי נקודות שיחזור עוד מתי שהתקנתי וינדוס

פורסם

תעדכן דרייבר של כרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

זה דרייבר יחיד שלא עבר עדכונים מאז התקנת המע. אני מוריד דרייבר חדש...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עד היום בעצם אני נלחם בתופעה הזאת של מסכים כחולים ובינתיים לא יצא שום דבר טוב. עשיתי לו בדיקות כמעט כל יום. הרצתי כל מה שאפשר בשביל להעמיס מחשב: PRIME LINX IBT OCCT כל אלה היו יציבים גם ב OC וגם בסטוק. במשחקים אף פעם לא קיבלתי מסך כחול. כל התקלות כמו שאמרתי לפני מופיעות בזמן עבודה רגילה. פעם אחרונה זה קרה כשחיברתי פלאפון למחשב. לפני זה זה היה סתם בעבודה עם מסמכים או עם דפדפן. ממש מוזר כל העניין הזה... מה אתם אומרים?

פורסם

ניסתה לאפס את ההגדרות לברירת מחדל? תמיד אפשר להתחיל אוברקלוק מחדש.

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי גם CLEAR CMOS ו OPTIMIZED DEFAULTS וגם FALE SEFE DAFAULTS. בכל מצב אני עובר בדיקות מאמץ המחשב יכול לעמוד יממה שלמה ב PRIME 95 ואחר כך להשלים 50 טסטים של IBT או LINX... בפריים עשיתי את כל הטסטים האפשריים. הרצתי גם MEMTEST. אין לי שום דבר חדש שחיברתי למחשב, המחשב לא עושה רעשים, אלה סתם מסך כחול באמצע של כלום.

ד"א גם עשיתי פורמט למחשב וזה לא עזר.

פורסם

^ מכאן שזו בעיית חומרה. האם בדקת קיבלת מסכים גדולים גם ללא ה-OC? בכל מקרה מומלץ לבדוק יציבות סופית למשך לילה שלם

גם למעב וגם לזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

יצא לי דבר מאוד מוזר. בסטוק הכל טוב ויפה.

ב-OC: לא הצלחתי להפיל את המחשב עם LINX ו-IBT, עשיתי לכל אחד לרוץ 100פעמים. אבל כשהרצתי פריים על BLEND קיבלתי שגיאה אחרי קצת יותר מ12 שעות בליבה ראשונה. זה נירא לי מאוד מוזר כי שתי התוכנות הראשונות מעמיסות הרבה יותר. ועוד יותר מוזר שזה סתם השתגע בלי שנגעתי בביוס. אני זוכר טוב מאוד, כשעשיתי OC שום דבר לא הצליח להפיל אותו. לא פריים ולא נעליים. ועשיתי אז בדיקות הרבה יותר ארוכות ממה שעכשיו. מה אתם חושבים על כל הסיפור הזה? ???

פורסם

לאחר שקראתי את הBSOD זה יכול להיות מספר תקלות אחד מהם הקובץ ntoskrnl.exe פגום או חסר.

תעלה את ווינדוס 7 מCD/DVD תעשה "תיקון" למערכת הפעלה, עוד בעיה שיכולה להיות זה בדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

אבל פירמטתי את המחשב. המינידאמפ שהעלתי זה מוינדוס קודם.

החלטתי היום לעשות פעם נוספת CLEAR CMOS ולהתחיל מחדש. לא יצא מזה שום דבר טוב, אם אפשר להגיד כך...

אני לא מצליח להבין דבר אחד: איך אני עובר LINPACK ולא עובר PRIME? היום הבדיקות בפריים הסתיימו אחרי 5 שעת כשהמחשב קפא. מה פריים בודק שלא בודק LINX ו IBT?

עוד בעיה שיכולה להיות זה בדיסק הקשיח.

אפשר לדעת באיזה דיסק קשיח? זה שעם וינדוס או השני?

יש לי ניסיון מאוד רע אם הדיסקים האלה ואחד כבר הוחלף במסגרת אחריות.

פורסם
  • מחבר

החליפו לי לוח. לא יודע מה היה לו בדיוק, כי מי שבדק אותו לא היה במקום כשבאתי לקחת אותו ולא היה ממש את מי לשאול, אבל העיקר יש לי לוח חדש.

התחלתי OC מחדש, בבדיקה אחרונה קיבלתי שגיאה בליבה 1 אחרי יותר מ 8 שעות ב PRIME. כרגע מתח 1.33125V. להעלות עוד? כי אני זוכר שזה המתח שהיה לי בOC בלוח קודם. המטרה היא להגיע ל 4GH+ באיזור הFSB485.

פורסם

אחרי 8 שעות זה בכלל לא רע , אבל זאת עדיין שגיאה, תעשה בדיקת מאמץ בOCCT,

אני אישית חושב שבדיקה של 8 שעות מוגזמת כי אף תוכנה לא מנצלת את המחשב במצב כזה לאורך זמן כזה,

במקרה הכי טוב תוריד קצת בתדר של המעבד אלא אים זה למטרת תחביב שאתה מעוניין להגיע ל4GHZ.

פורסם

4GHZ למעבד הזה זה תוצאה מכובדת שלא כ"א יכול להגיע אליה. תוסיף עוד מדרגת מתח (ותבדוק טמפרטורות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים