עבור לתוכן

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מארזים של

Featured Replies

פורסם

אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

פורסם

You can't buy Alienware cases alone, they only come as part of their complete systems.

פורסם

צר לי להגיד לך את זה, אבל AlienWare לא מוכרים מארזים בנפרד.

פרט לכך, לעת עתה הם לא מייבאים את המחשבים שלהם לארץ.

:-\

עוד דבר, הנה עמוד ה- FAQ שלהם, למען יענה על כל שאלותיך-

http://www.alienware.com/sub_pages/faq.aspx

פורסם
  • מחבר

אכזבהההה דאבקה רציתי מארז כזה פאקינג שייט יש משהו שמזכיר את העיצוב שלהם או אולי מישהו שיודע איך להכין משהו בסגנון?

פורסם

ברור שיש בפנדס יש של החברה foxonn עם אני לא טועה הוא קצת דומה אבל עולה הרבה 1004 שקלים חדשים והוא נחמד והחנות שלהם נימצאת ניראה לי בקיסריה אבל זה דווקא לא ממש רחוק מהקריות אבל כמובן יש לך אפשרות לקנות באנטרנט משלוח עולה 45 ש"ח .

אה ואני נורא מצטער שאני לא יכול להביא לינק לא מצליח פשוט

פורסם

First of all, I forgot to mention you should change your title to something more informative.

Second of all, those "Foxconn" cases are a disgrace, they look nothing like the Alienware case, infact they look like an oversized overpriced toy.

פורסם

First of all, I forgot to mention you should change your title to something more informative.

אכן. שנה את הכותרת כדי שתהיה יותר עיניינית (אין צורך ב-"שלום לכם" וכו'.. בכותרת).

פורסם

Second of all, those "Foxconn" cases are a disgrace, they look nothing like the Alienware case, infact they look like an oversized overpriced toy.

אבל הוא דומה איך שהוא קצת והוא אמר שהיו דומים לו לפחות קצת והמארז יש בוא משהו דומה והוא ניראה גם נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים