עבור לתוכן

חיבור מגבר ביתי לרכב. עד כמה זה מסובך?

Featured Replies

פורסם

הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום.

אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב.

אז... אני כאן :D

במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת.

אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים

מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב?

ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים.

המון תודה.

פורסם

בתיאוריה אתה בסך הכל צריך ממיר מתח, ופיתרון יצירתי בשביל להדליק ולכבות אותו עם המערכת (או לזכור לעשות את זה ידנית תמיד, או שבפעם הבאה לא יהיה לך מצבר להניע). ברגע שהבאת אותו למצב "פועל חשמלית", לא רואה סיבה שזה יהיה שונה ממגבר יעודי לרכב - אתה מחבר לכניסות שלו את היציאות מהמערכת, ומחבר אליו את הרמקולים.

קח בחשבון שאתה חייב כמובן להשתמש בסט קומפוננט עם קרוס פאסיבי כי אין לך חיתוכים במגבר סביר להניח, ואתה גם צריך לבדוק שהרמקולים והמגבר יכולים לעבוד באותה התנגדות (אום) - רמקולים לרכב עובדים בד"כ ב 2-4 אום, ורמקולים ביתיים בד"כ יותר בקטע של 8 ומגברים ביתיים בהתאם.

that being said, לדעתי זה רעיון גרוע מאוד.

הרי רק הממיר מתח בטח יעלה לך כמו מגבר יעודי..

אם המטרה היא כלכלית ולא בשביל לספק את יצר השיעמום, זה פיתרון רע.

פורסם
  • מחבר

האמת שזה יותר בקטע של שעמום..

הזמנתי כבר את ה JBL GTO4060.

בכמה אתה מעריך עלות של ממיר מתח כזה?

פורסם

יש לך זולים מסין אפילו ב-30$, אבל המגבר שלך יאכל כל פעם נפילות מתח ושינויים בתדירות, וזה לא בדיוק בריא ומשפיע לרעה על האיכות

מגבר הכי פשוט לרכב יעלה לך פחות מממיר מתח בינוני. (300 ש"ח)

פורסם

הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום.

אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב.

אז... אני כאן :D

דווקא בפורום אודיו של CF יש חבר'ה שהם מאוד open minded בכל הנוגע לדברים האלה (כל עוד לא זורקים לאוויר את המשפט "אני רוצה לעבוד אקטיבי", אתה והכיס שלך תיהיו בסדר). אם לא בפרהסיה, אז בהודעות פרטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים