עבור לתוכן

סרטי קומדיה

Featured Replies

פורסם

בפרייז'ר יש המון עקיצות מתחום הפסיכולוגיה שלהרבה פשוט עוברות ליד האוזן בלי להרגיש.

למי שבא מהתחום זה מוסיף עוד רובד "מתוחכם" או יותר שנון. אם כי היא בהחלט לא שייקספירית.

• תגובות 40
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

+1 על coupling. סדרה משובחת ומצחיקה!

אכן, רק חשוב לציין שאכן מדובר על הגירסה הבריטית. יש גם את האמריקאית שהיא דווקא די מחורבנת.

פורסם

^

+1

האמריקאים מחרבים הכל. אין כמו הומור בריטי/צרפתי משובח...

אם הם עושים משהו מוצלח זה צריך לבוא מהם כמו סאות'פרק או סיינפלד .

The Big Bang Theory חביבה ומצחיקה, אבל בעיקר את מי שהוא גיק בעצמו - השאר לא יבינו חצי מהבדיחות.

פורסם

אין לי כוח לכתוב את כל תולדות סרטי הקומדיה אז הנה דוגמית קטנה:

choke 2008

pineapple express 2008

sex drive 2008

step brothers 2008

the love guru 2008

the house bunny 2008

the onion movie 2008

tropic thunder 2008

you dont mess with the zohan 2008

fanboys 2008

2008 היתה שנה טובה...

וכמה קלאסיקות ישנות:

blackadder back and forth 1999

cheech and chont's up in smoke 1978

the great dictator 1940

סדרות:

testees

weeds

פורסם

tropic thunder אכן פארודיה משובחת עם הופעה בלתי נשכחת של... תום קרוז.

השאר ממש חלשים לטעמי האישי (אלו שראיתי).

צ'אפלין היה ונשאר ענק, למרות שעברו יותר מ-70 שנה.

פורסם

^

+1

האמריקאים מחרבים הכל. אין כמו הומור בריטי/צרפתי משובח...

אם הם עושים משהו מוצלח זה צריך לבוא מהם כמו סאות'פרק או סיינפלד .

The Big Bang Theory חביבה ומצחיקה, אבל בעיקר את מי שהוא גיק בעצמו - השאר לא יבינו חצי מהבדיחות.

לא ראיתם את הרימייק הרוסי של How I met your Mother ו-Prison Break (וכדאי שלא תראו :lol: )

או שבכל זאת בשביל הצחוקים - תציצו בyoutube:

מודה באשמה: את הגרסה הרוסית של How I met your mother עונה ראשונה ראיתי. בגלל הרבה שעות שעמום שהיו לי.

פורסם

בפרייז'ר יש המון עקיצות מתחום הפסיכולוגיה שלהרבה פשוט עוברות ליד האוזן בלי להרגיש.

למי שבא מהתחום זה מוסיף עוד רובד "מתוחכם" או יותר שנון. אם כי היא בהחלט לא שייקספירית.

באמת?

בתור סטודנט לפסיכולגיה גיק בהווה, וגיק שסתם התעניין בכל מיני דברים כאלו בעבר- אני מוכרח להודות שאני ממש לא זוכר שנתקלתי באיזשהן בדיחות ברבדים גבוהים...

הא.

אולי מתישהו אערוך צפיה חוזרת...

בקשר לביג בנג, אחרי העונה השניה, הם התחילו להוריד בצורה דרסטית את כמות הבדיחות הגיקיות, כנראה במטרה לפנות ליותר נתחים באוכלוסיה. בעיני זו כמובן ירידה באיכות- אבל דווקא נדמה לי שיותר אנשים יתחברו...

לא ראיתם את הרימייק הרוסי של How I met your Mother ו-Prison Break (וכדאי שלא תראו :lol: )

או שבכל זאת בשביל הצחוקים - תציצו בyoutube:

מודה באשמה: את הגרסה הרוסית של How I met your mother עונה ראשונה ראיתי. בגלל הרבה שעות שעמום שהיו לי.

דווקא הם לא עשו את זה כל כך רע (HIMYM). פשוט מוזר בגלל הבדלי תרבויות וגם אחרי שראית את המקורי...

אבל אני מודה שלא אחת ציחקקתי (אני זוכר את הבדיחה על ה 18 חתולים שאימצו פנסיונרית...)

אני בטוח שהרוסים (שגרים שם) דווקא מתחברים.

לעומת זאת BIG BANG בגרסא הרוסית- עכשיו זה בזיון!

פורסם

לא נכון. כל החברים שלי שראו את הסדרה (לפחות אלו שסיפרו לי על זה) אהבו אותה, ואף אחד מהם אינו גיק.

פורסם

לא נכון. כל החברים שלי שראו את הסדרה (לפחות אלו שסיפרו לי על זה) אהבו אותה, ואף אחד מהם אינו גיק.

אני עדיין מהמר שהם לא הבינו חצי מהבדיחות או שהם חנונים במסווה.

פורסם

מספיק להכיר טיפה את מלחמת הכוכבים וכולי.

פורסם

MST3K - חובה! הטרולים הראשונים בטלוויזיה ובכלל.

פורסם

^

תודה!

לא מה שפותח הדיון ביקש, אבל אני נורא נהנתי.

Congratulations you are now obsessively compulsive...

פורסם

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר?

כל סרט רנדומאלי של ארנולד שוורצנגר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

"סיינפלד", "חברים", "כולם אוהבים את ריימונד" = קלאסיקות. תודה אבל ראיתי את כולם (וגם נשואים פלוס (מומלץ מאוד), ומופע שנות ה-70 (לא משהו)) בקשר לשאר הסדרות אני מעדיף לראות סדרות אחרי שהם מסתיימות. את Coupling אני אבדוק בקרוב.

אידיוט מושלם ראיתי באמת סרט ענק.

בא לי הקיץ סרטי קומדיה פשוטים (מוות בלוויה הבריטי), אני מדבר על סרטים בהילוך ממש מהיר שבהם ישנה מזוודה עם כסף או תיק עם סמים או משהו בסגנון (בדרך כלל יש עוד תיק/מזוודה שבהם אין כלום) שכולם רודפים אחריהם ובאמצע מגיעים לביקור ההורים, המשטרה, הבוס וכו', בקיצור אין עלילה אין משחק אין תקציב להפקה גדולה סתם סרט פשוט ומצחיק.

art tatum תודה רבה על הרשימה ראיתי את רובה.

פורסם

את הסרטים הישנים יותר של אדם סנדלר ראית? אני מדבר על happy gilmore, waterboy, billy madison, little nicky

סרטים מצחיקים בטירוף עם עלילה מפגרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים