עבור לתוכן

סרטי קומדיה

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם).

כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות.

נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• תגובות 40
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קלאסיקות שאני אוהב:groundhog day - לקום אתמול בבוקר

midnight run - מרדף חצות

airplane - טיסה נעימה

fish named wanda - דג ושמו וונדה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. באמת סרטים טובים, אבל ראיתי את כולם.

פורסם

"סיינפלד", "חברים", "כולם אוהבים את ריימונד" = קלאסיקות.

קומדיות מהעשור האחרון באמת לא שוות הרבה.

הכל מבוסס על כוכבים מתאמצים מדי, יותר מדי גסויות שאמורות להצחיק, וכוסיות שלא מצחיקות.

פורסם

מבחינת סדרות אין על How I met your Mother.

פורסם

לי יצא כבר כמה פעמים לצעוק על אחי מכיוון שהוא צוחק בקול קם מדי. הסיבה? הסדרה raising hope. לא ראיתי אבל נשמע מצחיק בטירוף.

פורסם

לחובבי הומור בריטי מופרע:

לחובבי הז'אנר המתוחכם/פסיכולוגי יותר (מיתולוגי)

לחובבי קומדיות צרפתיות - אחד הסרטים הטובים שיש Dinner De Cons ( או בעברית, אידיוט מושלם):

פורסם

כל סרטי הקומדיות כיום מבוססים על בדיחות סקס חרושות. זה למה הז'אנר הזה ירד מאוד בשנים האחרונות.

אני מציע לך, אם אתה אוהב קומדיות באמת טובות, לראות סרטים זרים. צרפתים עד היום עושים סרטי קומדיות נהדרות, שמכילות סיטואציות מקוריות ולא חרושות על סקס.

פורסם

מבחינת סדרות אין על How I met your Mother.

את Scrubs ראית? :hi:

How I met your Mother היה איכשהו מצחיק אי שם כשלא התמקדו בבארני והסטוצים שלו או כשטד באמת חיפש בחורה ולא החליף אותה כמו גרביים.

פורסם

את Scrubs ראית? :hi:

סקראבס מצויינת :xyxthumbs:

צרפתים עד היום עושים סרטי קומדיות נהדרות, שמכילות סיטואציות מקוריות ולא חרושות על סקס.

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=166

פורסם

תודה על ההמלצה. ראיתי את הרימייק האמריקאי, היו שם כמה קטעים מצחיקים, אבל הסרט בסופו של דבר ככה ככה.

אם ראיתי את הרימייק, לדעתך כדאי בכל מקרה לראות את הגרסה הצרפתית?

פורסם

תודה על ההמלצה. ראיתי את הרימייק האמריקאי,

אתה מדבר על "אידיוט מושלם"? הגרסה האמריקאית היא ביזיון שאין כדוגמתו ואפילו לא קרובה. בדיחה עצובה :bash:

עם זאת, אני מניח שזה יהרוס לך קצת.

אני ראיתי את הגרסה הצרפתית כמה פעמים ולא מפסיק לצחוק.

גם coupling קורעת פעם אחר פעם.

פורסם

אני דווקא אשמח לשם של סרט קומדיה מתוחכמת. לא זכור לי שנוצר כזה בעשורים האחרונים...

(בשביל רפרנס- אני חולה על 30 רוק, והדקויות שיש בהרבה פרקים של סאות' פארק).

+1 להמלצה על 'זיווגים'. אבל אני מוכרח להודות שכשצפיתי בה (לפני איזה 10 שנים), נקרעתי ממנה, אבל רק אחרי 11 בלילה. כלומר הקלטתי כמה פרקים, ראיתי אותם בצהריים ואמרתי "MEH". בלילה לעומת זאת, הרבה פעמים נפלתי מהספה...

ואין לזה שום קשר לאפקט כפיות, כי לשום דבר אחר לא הייתה השפעה כזו.

אה, ולמען האמת, פרייזר (שאני נורא אוהב) זו לא בדיוק קומדיה מתוחכמת. נכון שהגיבור הוא אינטלקטואל מהאליטה האמריקאית שמדבר בצורה רהוטה ,משכילה, עם מבטא אוקספורדי וחייו שמוצגים בסדרה הם בהתאם- אבל הקומדיה עצמה זו קומדיה פיזית מעורבת בקומדיית טעויות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים