עבור לתוכן

אפשרי לטעון מצבר של רכב דרך "השקע" 12V של הסיגריות?

Featured Replies

פורסם

פשוט תנתק את המינוס והצבר לא יתרוקן.

פורסם

רעיון גאוני, ואז שהוא יחזור הוא רק יצטרך לעשות כיול מצערת מנוע מחדש בעלות של 250 שקלים.

פורסם

רעיון גאוני, ואז שהוא יחזור הוא רק יצטרך לעשות כיול מצערת מנוע מחדש בעלות של 250 שקלים.

I doubt it

פורסם

33$? אני בטוח שב-20 ש"ח תוכל לקרוא לאחד מנהגי המוניות שם שיעזור לך 5 דקות.

פורסם

איזה שנה האוטו שלך ?

אני השארתי 3 שבועות את האוטו שלי שהייתי בחו''ל והתניע על המכה הראשונה כשחזרתי.

אולי המצבר כבר ישן? חשבת על זה?

כי אם המצבר באוטו במצב טוב, לא אמורה להיות בעיה לא להניע את האוטו חודש.

בכל מקרה המוצר שהבאת פה כנראה ולא יעבוד + יש לי ספק בכל משנמכר בDX.

אתה תצטרך הרבה מאוד שמש בשביל להניע רכב עם הדבר הזה אם המצבר התרוקן, וקרוב לודאי שתמצא מישהו בפחות זמן.

פורסם

תחנה בחניון טרומן, גם זול יותר וגם הם דואגים לזה שהרכב שלך יתניע לאחר תקופה ארוכה(כי הם מביאים לך את הרכב לרציף).

פורסם

הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל.

עדיף שתשאיר אותו בבית (אם נשאר שם מישהו) או אצל קרובי משפחה ותגיע לנתב"ג במונית/רכבת/טרמפ.

להשאיר רכב עומד חודש+ בחניון נשמע לי כמו מתכון בטוח לאבד קצת יותר מאשר רק את החשמל במצבר...

פורסם
כי אם המצבר באוטו במצב טוב, לא אמורה להיות בעיה לא להניע את האוטו חודש.

המצבר יכול להיות מצויין, אך צרכני חשמל (מערכת מיגון שאתה מפעיל לאחר עזיבת הרכב, לדוגמא) בסופו של דבר יירוקנו אותו לאחר פרק זמן מסויים.

נוסף על כך, ריקון מצבר לקיבולת של כ 20-30 אחוזים ייפגע משמעותית באורך החיים שלו.

פורסם

I doubt it

אתה יכול לפקפק בזה, ניתוק של המצבר לזמן שמספיק לפריקה מלאה של כל הקבלים דופק את הכיול של מצערת המנוע. שאל כל בעל מקצוע בנושא. כיול מחדש עולה 250 שקלים בממוצע.

פורסם

אני מכיר מישהו שמשתמש בפתרון דומה (הסולרי) בשביל סירה שעומדת הרבה זמן בין הפלגה להפלגה.

בכל מקרה אני מסכים עם מה שאמרו מעלי - עדיף שתשאיר את האוטו למישהו שיתניע לך אותו מדי כמה ימים. כל דבר שאתה משאיר בתוך האוטו גם אם הוא חסר חשיבות הוא מתכון בטוח לזה שמישהו שיעבור שם ישבור לך את השמשה כדי לגנוב את זה לעצמו.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש אפשרות להשאיר בחניון את המפתחות כדי שהם יניעו את הרכב פעם בכמה ימים, לא יודע אם זה בתוספת תשלום או לא.

פורסם

זה בתוספת אחריות מלאה על מחיר מחירון מלא בלי השתתפות עצמית במידה ומישהו פשוט לוקח את המפתח ונעלם עם האוטו שלך, בלי להפעיל שום אזעקה/איתורן וכו' ?

כי אני מודיע לך חד משמעית למקרה שאתה לא מבין - במקרה כזה הביטוח שלך לא יחזיר לך אפילו שקל.

פורסם

אני מניח שלא :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים