עבור לתוכן

התמונה על מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאח שלי יש מחשב נייד של חברת Lenovo, מזה כשנתיים אני חושב. בימים האחרונים הוא נתקל בבעיה שבהתחלה נפתרה מספר פעמים (די בעצמה כנראה), ועכשיו כבר לא נפתרת: התמונה שעל מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה. למשל, אם מזיזים את העכבר, רואים את הסמן מגיע למקום המתאים רק כשלוש שניות לאחר ההזזה עצמה (ורואים עקבות של העכבר); עוד דוגמה היא שכשפותחים חלון חדש, רואים במשך כמה וכמה שניות בעיקר את החלון הישן, ואז, רק כעבור כ-30-60 שניות רואים בעיקר את החלון החדש. זאת אומרת, הכל עובד, רק הרבה הרבה הרבה יותר לאט.

הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר.

מה ניתן לעשות, לדעתכם?

תודה מראש!

עומר.

פורסם

תוודא שאין עומס על המעבד ב-Task Manager ע"י יישום כלשהו.

תתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך (גם אם יש כרטיס מסך מובנה).

על איזו מערכת הפעלה מדובר?

פורסם

זה לא נראה כמו בעייה ברמת מערכת ההפעלה:

הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר.

הייתי בודק כל רכיב בנפרד החל מזכרונות ועד דיסק קשיח.

פורסם

כרטיס מסך או המסך או הכבל של המסך.

פורסם
  • מחבר

היי חברים,

מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP, אבל אני משער שלא שם הבעיה משום שהבעיה מתחילה גם במסכים השחורים שרואים כשמפעילים את המחשב, לפני שהווינדוס עולה.

multicore, כשאתה אומר "הייתי בודק כל רכיב בנפרד", לאיזו בדיקה אתה מתכוון? פיזית? כיצד?

QttP - יש בכלל דבר כזה "הכבל של המסך" במחשב נייד (כשהמסך הוא המסך הרגיל של המחשב הנייד)?

שוב תודה!

עומר.

פורסם

QttP - יש בכלל דבר כזה "הכבל של המסך" במחשב נייד (כשהמסך הוא המסך הרגיל של המחשב הנייד)?

וודאי, הכבל שמחבר את השבב הגרפי שעל לוח האם למסך.

פורסם

אני חושב שזה המסך עצמו

נסה לחבר את הלפטופ למסך אחר ותגיד אם זה בסדר

אפשר לדעת איזה דגם הלפטופ?

פורסם
  • מחבר

היי,

לצערי אין לי כרגע אפשרות לחבר את המחשב למסך אחר - ניסינו לעשות את זה עם מסך המחשב הנייח שיש לנו בבית, אבל החיבורים לא תואמים.

המחשב הוא של חברת Lenovo מדגם 4233-37G.

פורסם

99% המסך נדפק

לא נראה לי שבעיה בכבל יכולה לעשות את מה שאתה מתאר הריי לפי מה שאתה מתאר הוא מציג תמונה טובה ונקייה כמו שצריך רק אחרי כמה שניות ובתנאי שלא עושים כלום ולא משנים אותה אז החיבור אמור להיות בסדר לדעתי

אבל כדי שעוד מישהו יגיד את דעתו לגבי זה

אתה יכול להזמין מסך מאיביי ולהתקין לבד עם מדריך

פורסם
  • מחבר

המון תודה! :)

אשמח למחשבות נוספות, אם יש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים